Overijssel archive

Inwoners van Hengelo winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Overijssel

Een grote verrassing voor veertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7557DE (Oude Postweg) in Hengelo. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars 17 oktober met de cheques.  

Lees meer

Rayke uit Kampen wint 166.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Overijssel

Rayke (29) uit Kampen is de gelukkige winnaar van 166.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Rayke alle kandidaten wist weg te spelen, speelde zij het finalespel en won dit mooie geldbedrag. Rayke was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 8265 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

Inwoners Wezep winnen samen 300.000 euro bij de Postcode Loterij

Overijssel

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8091 DG (Verlengde Meidoornstraat) in Wezep. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

 

Lees meer

Inwoners Wanneperveen winnen samen 325.000 euro bij de Postcode Loterij

Overijssel

Goed nieuws voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7946 BD (straat: Weth. Visscherstraat) in Wanneperveen. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

Lees meer

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Raalte in Overijssel

Overijssel

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8101 NM in Raalte. Op die postcode is namelijk de eerste ton gevallen in de provincie Overijssel. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Overijssel een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij. 

Lees meer

Nico uit Steenwijk wint 104.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Overijssel

Nico (34) uit Steenwijk is de gelukkige winnaar van 104.000 euro in de laatste aflevering van dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die zojuist werd uitgezonden. Nadat Nico 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Ook vakgenoot Chris (70) viel in de prijzen. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Chris was de gelukkige en ging naar huis met een bedrag van 46.000 euro. Nico en Chris waren samen met 3 wijkgenoten uit postcodegebied 8333 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 300.000 euro valt in Nijverdal

Overijssel

Mooi nieuws voor 12 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7441 CD (Noetselerweg) in Nijverdal. Op deze postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars onlangs middels een videogesprek.

Lees meer

Maarten uit Enschede wint 550.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Overijssel

Maarten uit Enschede is de gelukkige winnaar van 550.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Een wel heel bijzondere uitzending, want – zo bleek aan het einde van het spel – de 5 miljoen euro zat in deze laatste show van het seizoen in koffer 12; het koffernummer waarmee Maarten het ‘Gouden Koffer Spel’ speelde. Vier keer eerder gebeurde het in 20 jaar Miljoenenjacht dat de finalist speelde met de koffer met 5 miljoen euro. Maarten was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 7522 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

John uit Haaksbergen wint 347.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Overijssel

John (66) uit Haaksbergen is de gelukkige winnaar van 347.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat John 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. John was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 7481 uitgenodigd in de studio.

Lees meer