Zeeland archive

Inwoners Sluis winnen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Zeeland

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor deelnemers die meespelen met postcode 4524GB in Sluis. Op deze postcode is namelijk een ton gevallen van de Postcode Loterij. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op FacebookYouTubeNu.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van de gewonnen prijs

Lees meer

Inwoners Domburg winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Zeeland

Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4357 AK (Herenstraat) in Domburg. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars vandaag met de cheques.   

Lees meer

Inwoners Tholen winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Zeeland

Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4691 LV in Tholen. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé verraste gisteren de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Inwoners Middelburg winnen samen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Zeeland

Mooi nieuws voor zes deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4336 HN (Schoutstraat) in Middelburg. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars vandaag met de cheques.

Lees meer

Gouden Bel levert Kitty uit Hansweert 10.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

Zeeland

Kitty uit Hansweert is de gelukkige winnaar van 10.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Kitty met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 16 en nam de inhoud mee naar huis. Ook vakgenoot Marleny viel in de prijzen: zij won twee elektrische fietsen nadat een andere deelnemer – Annet uit Musselkanaal – de prijs zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Kitty en Marleny waren samen met 3 wijkgenoten uit postcodegebied 4417 in de studio aanwezig.

Lees meer

Inwoners Scharendijke winnen samen 125.000 euro bij Postcode Loterij

Zeeland

Mooi nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4322 AE (straat: Baken). Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikte onlangs de cheques – op gepaste afstand – uit.

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 50.000 euro valt in Nieuwdorp

Zeeland

Mooi nieuws voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4455 BB (Prins Bernhardstraat). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bracht onlangs het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

Lees meer

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Wemeldinge in Zeeland

Zeeland

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4424 CM in Wemeldinge. Die postcode is namelijk de eerste in de provincie Zeeland die een ton van de Postcode Loterij mag verdelen. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Zeeland een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.  

Lees meer