Limburg archive

Frank uit Sittard wint 1 miljoen euro bij Postcode Loterij Miljoenennacht

Nieuwsberichten Limburg

Een grote verrassing voor Frank uit Sittard. Op zijn postcode 6131EZ in Sittard is de 1 miljoen euro van Postcode Loterij Miljoenennacht gevallen. Frank speelt als enige persoon mee met de winnende postcode en wint daarom het volledige bedrag van 1 miljoen euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste hem met de cheque.

Lees meer

Thea uit Venlo wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Limburg

Thea uit Venlo is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Thea met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Thea was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5916 in de studio aanwezig.

Lees meer

Inwoners Merselo winnen samen 425.000 euro bij de Postcode Loterij

Limburg

Goed nieuws voor dertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5815AH (straat: Dorperveld in Merselo). Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques. Het regent prijzen in de provincie Limburg want de PostcodeStraatprijs viel ook in Venlo. Daar winnen drie deelnemers van de Postcode Loterij samen een bedrag van 75.000 euro.

Lees meer

Inwoners Venlo winnen samen 75.000 euro bij de Postcode Loterij

Limburg

Goed nieuws voor drie deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5913EB (straat: Vinckenhofstraat) in Venlo. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques. Het regent prijzen in de provincie Limburg want de PostcodeStraatprijs viel ook in Merselo. Daar winnen dertien deelnemers van de Postcode Loterij samen een bedrag van 425.000 euro. 

Lees meer

Winnaars uit Weert winnen 11.802 euro per lot

Limburg

Een onvergetelijke middag voor inwoners van Weert! Voor het eerst sinds twee jaar vierden winnaars vandaag weer een traditioneel wijkfeest. Tijdens het wijkfeest maakte Gaston bekend dat de 1172 deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (6002) per lot maximaal 11.802 euro winnen. De 3300 aanwezige Weertenaren dansten vol vreugde op melodieën van Tino Martin en Gerard Joling, en vierden de winst van de KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro met elkaar.

Lees meer

KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro valt in Limburgse Weert

Limburg

De Weerter vlaai kan uit de koeling worden gehaald: 1 mei is nu al de mooiste dag van het jaar voor 15 Postcode Loterij-deelnemers uit het Limburgse Weert. De allereerste KoningsKanjer ooit viel namelijk op hun postcode (6002 AR). De gelukkige winnaars verdelen de helft van het miljoenenbedrag (18,35 miljoen euro) met elkaar. De andere helft gaat naar Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (de eerste vier cijfers van de postcode: 6002). 

Lees meer

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Hoensbroek in Limburg

Limburg

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6431 JE in Hoensbroek. Op die Limburgse postcode is namelijk de eerste ton in de provincie gevallen. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Limburg een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.   

Lees meer

Inwoners Ysselsteyn winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Limburg

Een grote verrassing voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5813 BB (Puttenweg) in Ysselsteyn. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikte de cheques – op gepaste afstand – uit.

Lees meer

Hans uit Linne wint 58.200 euro in tv-show Miljoenenjacht

Limburg

Hans (40) uit Linne is de gelukkige winnaar van 58.200 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken, verzekerde Hans zich van een bedrag van 58.200 euro. Eerder in het spel wist hij al een keukencheque ter waarde van 10.000 euro te bemachtigen. Hans was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 6067 in de studio aanwezig.

Lees meer

Maastrichtse Yvonne zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 149.000 euro

Limburg

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Yvonne uit Maastricht. Winston Gerschtanowitz mocht haar verrassen met 149.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Pascal uit Breda won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat dit seizoen via een videogesprek verloopt, was live bij SBS6 te zien.

Lees meer