Rayke uit Kampen wint 166.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht 

Rayke (29) uit Kampen is de gelukkige winnaar van 166.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Rayke alle kandidaten wist weg te spelen, speelde zij het finalespel en won dit mooie geldbedrag. Rayke was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 8265 uitgenodigd in de studio.

Rayke kijkt altijd naar Miljoenenjacht en vond de aflevering van vorige week erg spannend. Toen speelde Carmen uit Groningen het spannende finalespel. Voor Rayke voelde het onwerkelijk om nu zelf het finalespel te spelen. Ze speelde met koffer 21, want dat is de geboortedag van haar partner Roy.

Rayke reageerde: "We zijn ontzettend blij met dit bedrag. Mijn partner en ik zijn dol op attractieparken in binnen- en buitenland. Een wens van ons is om een keer met de familie naar een park in het buitenland te gaan, misschien gaan we nu zelfs wel naar Florida!"

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Rayke-speelt-het-finalespel-en-wint-166.000-euro-in-Postcode-Loterij-Miljoenenjacht.jpg
Rayke speelt het finalespel en wint 166.000 euro in Postcode Loterij Miljoenenjacht

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer