Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Raalte in Overijssel

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8101 NM in Raalte. Op die postcode is namelijk de eerste ton gevallen in de provincie Overijssel. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Overijssel een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.      

 

De winnende postcodes in de provincie Overijssel zijn:
- 8101 NM (Raalte) 
- 7442 ZD (Nijverdal) 
- 8012 WJ (Zwolle) 

PostcodeKanjer later vandaag bekend 
Vandaag maakt de Postcode Loterij bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro is gevallen. Wat dit jaar de winnende postcode is, maakt de Loterij vanavond tussen 20.00 en 21.38 uur bekend in ‘The Masked Singer’ bij RTL 4.  

Nog meer prijzen 
Ook na nieuwjaarsdag regent het prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Vanaf 3 januari maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar.