Groningen archive

Carmen uit Groningen wint 211.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Groningen

Carmen (25) uit Groningen is de gelukkige winnaar van 211.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Carmen alle kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Carmen was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 9718 in de studio.

Lees meer

Inwoners Scheemda winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Groningen

 Een grote verrassing voor 21 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9679 AJ (straat: Hogeweg) in Scheemda. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

Lees meer

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Groningen

Groningen

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9734 AN in Groningen. Op die postcode is namelijk de eerste ton van de provincie gevallen. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Groningen een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.     

Lees meer

1 miljoen euro van de Postcode Loterij valt in Veendam

Groningen

Dat was lekker wakker worden voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9679 HH (Parklaan) in Scheemda. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Inwoners Scheemda winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Groningen

Dat was lekker wakker worden voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9679 HH (Parklaan) in Scheemda. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 75.000 euro valt in Groningen

Groningen

Mooi nieuws voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9732 KG (straat: Lichtboei) in Groningen. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige Jaime (19) afgelopen maandag op haar werk met de cheque én een auto.

Lees meer

Saskia uit Hoogezand wint 10.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Groningen

Saskia (64) uit Hoogezand is de winnaar van 10.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Saskia met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Tjeerd uit Lelystad – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Saskia was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 9602 in de studio aanwezig.

Lees meer

Truus uit Midwolda zondagavond door Quinty Trustfull verrast met 259.000 euro

Groningen

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Truus uit Midwolda. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull mocht Truus verrassen met 259.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Annemieke uit Middelharnis won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat via een videogesprek verliep, was live bij SBS6 te zien.

Lees meer

Annet uit Musselkanaal naar huis met 287.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Groningen

Annet (52) uit Musselkanaal is de gelukkige winnaar van 287.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die zojuist werd uitgezonden. Nadat Annet 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Annet was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 9581 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

Inwoners Zuidbroek winnen samen 225.000 euro bij Postcode Loterij

Groningen

Mooi nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9636 GG (Brederodestraat) in Zuidbroek. Op hun postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars op gepaste afstand.

Lees meer

Gouden Bel levert Anita uit Grijpskerk 50.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

Groningen

De 61-jarige Anita uit Grijpskerk is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Anita met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 7 en nam 50.000 euro mee naar huis. Ook vakgenoot Jan (72 jaar) viel in de prijzen: hij wint een splinternieuwe auto. Jan won de auto nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Jan ervoor om een koffer open te maken. Jan koos voor koffernummer 5 en dat bleek een prima keuze: in deze koffer bleek een gloednieuwe auto te zitten.

Lees meer