Noord-Brabant archive

Tonnenregen van Postcode Loterij in Noord-Brabant

Noord-Brabant

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor Postcode Loterij deelnemers in Noord-Brabant. Op drie postcodes is een ton gevallen van de Postcode Loterij. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook, Youtube, NU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs. 

 

Lees meer

Inwoners Helmond verdelen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij Miljoenennacht

Noord-Brabant

Dat is lekker wakker worden voor eenentwintig deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5706 LM in Helmond, stadsdeel 't Hout. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van Postcode Loterij Miljoenennacht gevallen. De gelukkige winnaars werden vanochtend vroeg, live in De 538 Ochtend, verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld en Radio 538-dj Dylan Boet.

Lees meer

Anja uit Etten-Leur wint splinternieuwe auto in seizoensafsluiter Miljoenenjacht

Noord-Brabant

In de laatste aflevering van dit seizoen is Anja uit Etten-Leur de gelukkige winnaar van een nieuwe auto geworden. De tv-show was vanavond te zien bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Anja met de prijs naar huis ging, nadat Jan uit Lekkerkerk de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Anja zat samen met negenenveertig deelnemers van de Postcode Loterij afkomstig uit heel Nederland in Vak Nederland.

Lees meer

Yvonne uit Eindhoven wint 107.000 euro in seizoensafsluiter Miljoenenjacht

Noord-Brabant

In de laatste aflevering van dit seizoen is Yvonne uit Eindhoven de gelukkige winnaar van 107.000 euro geworden. Postcode Loterij Miljoenenjacht werd zojuist uitgezonden bij SBS6. Nadat Yvonne alle kandidaten wist weg te spelen, speelde zij het zenuwslopende finalespel met koffer 21 en won dit geldbedrag. Yvonne was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5614 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

Marc uit Eindhoven zondagavond uit bed gebeld door Winston Gerschtanowitz

Noord-Brabant

Een geweldige verrassing voor Marc uit Eindhoven. Hij lag al in bed toen zondagavond bij hem werd aangebeld. Winston Gerschtanowitz stond voor de deur en mocht hem verrassen met maar liefst 147.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Peter uit Aarlanderveen won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Lees meer

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Inwoners 's-Hertogenbosch winnen samen 325.000 euro bij de Postcode Loterij

Noord-Brabant

Goed nieuws voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5231KC!

Lees meer

Inwoners Tilburg winnen samen 350.000 euro bij de Postcode Loterij

Noord-Brabant

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5046NH.

Lees meer

Inwoners Odiliapeel winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Noord-Brabant

Een grote verrassing voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5409 RG (straat: Turfsteker) in Odiliapeel. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques. 

Lees meer

Inwoners Boxtel winnen samen 150.000 euro bij de Postcode Loterij

Noord-Brabant

Mooi nieuws voor zes deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5283 TB (straat: Dwarsakker) in Boxtel. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques. 

Lees meer

Inwoners Schijndel winnen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Noord-Brabant

Het jaar begint spetterend voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5481 EE (straat: Boschweg) in Schijndel. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars onlangs met de cheques. Op nieuwjaarsdag vielen er ook al inwoners van Schijndel in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen viel er een ton op postcode 5481 VD. 

Lees meer

Opnieuw geluk: Inwoners Nuenen winnen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Noord-Brabant

Het jaar begint spetterend voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5673 ND (straat: Van Rijckevorsellaan) in Nuenen. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars onlangs met de cheques. In oktober 2021 viel er ook al een grote prijs van de Postcode Loterij in Nuenen. Toen verdeelden twee winnaars (postcode 5672 PN) de Kanjerprijs van 10 miljoen euro.

Lees meer

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Gemert in Noord-Brabant

Noord-Brabant

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5421 MD  in Gemert. Op die postcode is namelijk de eerste ton gevallen in de provincie Noord-Brabant. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Noord-Brabant een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij. 

Lees meer

Jeff uit Breda naar huis met 50.000 euro bij tv-show ‘Deal Or No Deal’

Noord-Brabant

Jeff uit Breda is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ die gisteren werd uitgezonden bij RTL 5.

Lees meer

Andy uit Eindhoven wint 40.700 euro bij tv-show ‘Deal Or No Deal’

Noord-Brabant

Andy uit Eindhoven is de gelukkige winnaar van 40.700 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ dat gisteren werd uitgezonden bij RTL 5. Andy speelde 40.700 euro bij elkaar.

Lees meer

Inwoners van Gemert winnen samen 350.000 euro bij Postcode Loterij

Noord-Brabant

Mooi nieuws voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5422 AZ (straat: Elzent) in Gemert. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen dinsdag met de cheques.

Lees meer

Ronald uit Bergen op Zoom wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Ronald (38) uit Bergen op Zoom is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Ronald won de auto nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Ronald ervoor om een koffer open te maken. Ronald koos voor koffernummer 2 en dat bleek een goede keuze: in deze koffer bleek een gloednieuwe auto te zitten. Ook vakgenoot Gon (70) ging met een prijs naar huis. Linda de Mol maakte bekend dat Gon met een bedrag van 2.500 euro naar huis ging nadat een andere deelnemer – Nico uit Steenwijk – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Ronald en Gon waren samen met 3 wijkgenoten uit postcodegebied 4615 in de studio aanwezig.

Lees meer

Postcode Loterij Kanjerprijs van 10 miljoen euro valt in Nuenen

Noord-Brabant

Een bijzondere verrassing voor inwoners van Nuenen. De Kanjerprijs van maar liefst 10 miljoen euro van de Postcode Loterij is namelijk op postcode 5672 PN (Pieterveld in Nuenen) gevallen. De twee deelnemers die met de volledige postcode meespelen, verdelen met elkaar de ene helft van de prijs. De andere 5 miljoen euro gaat naar deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met de winnende wijkcode 5672.

Lees meer

Noud uit Rosmalen valt twee keer in de prijzen bij tv-show Miljoenenjacht

Noord-Brabant

 

Noud uit Rosmalen viel dubbel in de prijzen in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Noud met een gloednieuwe auto naar huis ging nadat een andere deelnemer – Inge uit Hansweert – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Eerder in de aflevering beantwoordde Noud een vraag goed en koos hij voor een plaats aan de desk. Uiteindelijk won hij daar 3.000 euro. Noud was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 5242 in de studio aanwezig.

Lees meer

René uit Almkerk zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 182.500 euro

Noord-Brabant

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor René (48) uit Almkerk. Winston Gerschtanowitz mocht René verrassen met 182.500 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Annemarie uit Aalsmeer won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

Lees meer

Kees uit Oss wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Kees (59) uit Oss is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Kees met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Nelly uit Zwijndrecht – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Kees was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 5345 in de studio aanwezig.  

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 187.500 euro valt in Willemstad

Noord-Brabant

Mooi nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4797 HG (Prins Willem Alexanderstraat). Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met hun prijs.

Lees meer

Maria uit Luyksgestel zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 347.000 euro

Noord-Brabant

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Maria (67) uit Luyksgestel. Winston Gerschtanowitz mocht Maria verrassen met 347.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar John uit Haaksbergen won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat dit seizoen via een videogesprek verloopt, was live bij SBS6 te zien.

Lees meer