Utrecht archive

Twee tonnen Postcode Loterij in provincie Utrecht

Utrecht

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor deelnemers in Woerden en Nieuwegein. Op die plekken is namelijk een ton gevallen van de Postcode Loterij. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeurs Nicolette van Dam en Gaston Starreveld via een livestream op FacebookYouTubeNu.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van de gewonnen prijs.  

Lees meer

Elder uit Woerden zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 21.000 euro

Utrecht

Een leuke verrassing op de zondagavond voor Elder uit Woerden. Winston Gerschtanowitz kwam bij Elder langs met 21.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Wouter uit Groesbeek won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Lees meer

Inwoners Utrecht winnen samen 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Utrecht

Goed nieuws voor drie deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3564 XN (straat: Yokohamadreef) in Utrecht. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars vandaag met de cheques.  

Lees meer

1 miljoen euro van Postcode Loterij valt in Bunnik

Utrecht

Het jaar begint spetterend voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3981 ER (Eendrachtstraat) in Bunnik. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars gisteren met de cheques. 

Lees meer

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Houten in provincie Utrecht

Utrecht

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3992 CA in Houten. Op die postcode is namelijk de eerste ton in de provincie Utrecht gevallen. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Utrecht een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.  

Lees meer

Cora uit Utrecht wint 33.500 euro bij tv-show ‘Deal Or No Deal’

Utrecht

Cora uit Utrecht is de winnaar van 33.500 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ die gisteren werd uitgezonden bij RTL 5.

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 300.000 euro valt in Utrecht

Utrecht

Mooi nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3544 NE (straat: Westlandsetuin) in Utrecht. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op gepaste afstand.

Lees meer

Bianca uit Nieuwegein gaat naar huis met splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Utrecht

Bianca (52) uit Nieuwegein is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Bianca met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Farzana uit Leidschendam – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Bianca was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3435 in de studio aanwezig.

Lees meer

Theo uit Bunnik sleept 50.000 euro in de wacht met Gouden Bel bij tv-show Miljoenenjacht

Utrecht

Theo (54) uit Bunnik is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Theo met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Hij belde bij koffernummer 7 en nam de inhoud van de koffer, een bedrag van maar liefst 50.000 euro, mee naar huis. Theo was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3981 in de studio aanwezig.

Lees meer

Inwoners Amersfoort winnen samen 125.000 euro bij Postcode Loterij

Utrecht

Mooi nieuws voor drie deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3825 GS (straat: Tafelberg). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars op gepaste afstand.

Lees meer

Meeste winnaars PostcodeStraatprijs helpen anderen met prijzengeld

Utrecht

Zo’n 60% van de PostcodeStraatprijs-winnaars helpt anderen met het prijzengeld. Dat blijkt uit onderzoek van de Postcode Loterij onder 378 van de ruim 1.500 Straatprijswinnaars van de afgelopen twee jaar. Ook verbouwen is populair: 38% van de winnaars geeft aan iets aan het huis te hebben verbouwd met het prijzengeld. De badkamer is bij 18% favoriet, de keuken bij 16% en het verduurzamen van de woning bij 15%. Slechts 10% van de winnaars gebruikte het geld voor een vakantie.

Lees meer

SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Hoef en Haag

Utrecht

Een grote verrassing voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4125 RM in Hoef en Haag. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz bracht onlangs het feestelijke nieuws middels een videogesprek.  

Lees meer

Floris uit Amersfoort wint 12.479 euro bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Utrecht

Floris (37) uit Amersfoort is de gelukkige winnaar van 12.479 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Zondagavond was bij RTL 4 te zien hoe Floris het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. De tv-quiz had dit keer een bijzonder spelverloop: Floris speelde met zijn laatste escape de negentien resterende kandidaten weg. Hierdoor sleepte hij alsnog een bedrag van 12.479 euro in de wacht.

Lees meer

Hans uit Woerden wint 150.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Utrecht

De 40-jarige Hans uit Woerden is de gelukkige winnaar van 150.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Hans 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Naast Hans wist ook Henny (78) uit Woerden met een mooi geldbedrag naar huis te gaan. Hij wint 55.000 euro, nadat in de halve finale niemand op de rode knop drukte.

Lees meer

Dubbel geluk: PostcodeStraatprijs valt twee keer in Utrecht

Utrecht

Mooi nieuws voor Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met 3571 XW (Rumkelaan) of met postcode 3524 DK (straat: Appennijnen) in Utrecht. Op die postcodes is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De zes deelnemers die meespelen met postcode 3571 XW verdelen samen 225.000 euro. De vier deelnemers die meespelen met postcode 3524 DK verdelen samen 100.000 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bracht onlangs het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

Lees meer

Utrechtse start-up wint 100.000 euro voor vondst tegen voedselverspilling

Utrecht

Orbisk (Utrecht) heeft een ton gewonnen tijdens de finale van de Postcode Lotteries Green Challenge. Olaf van der Veen, medeoprichter en managing director ging de competitie aan en bemachtigde 100.000 euro voor zijn groene onderneming. De hoofdprijs van 500.000 euro ging naar SoluBlue uit Groot-Brittannië. De runner-up prijs van 200.000 euro ging naar Jiva uit Groot-Brittannië. Naast Orbisk wonnen ook Made of Air uit Duitsland, N2 Applied uit Noorwegen en Enjay uit Zweden 100.000 euro.

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 375.000 euro valt in Utrecht

Utrecht

Mooi nieuws voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3544 AM (straat: Kaneelhof) in Utrecht. Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bracht onlangs het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

Lees meer