Inwoners Wanneperveen winnen samen 325.000 euro bij de Postcode Loterij

Goed nieuws voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7946 BD (straat: Weth. Visscherstraat) in Wanneperveen. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

nielsenrolandaverrastdoorpostcodeloterij-ambassadeurgastonstarreveld.jpg
Niels en Rolanda verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld Foto: Jurgen Jacob Lodder

 

De volgende bedragen zijn gewonnen:  
- 50.000 euro (2 winnaars) 
- 25.000 euro (9 winnaars) 

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.  

Niels en Rolanda worden verrast met een cheque van 50.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We gaan een andere auto kopen!” 

Ietje en Walter winnen 50.000 euro en worden verrast met een gloednieuwe auto. Zij reageren blij verrast: “Geweldig! We gaan met de familie naar Zuid-Afrika.”  

Uitreiking te zien op tv  
De uitreiking aan de winnaars uit Wanneperveen is op 25 april vanaf 10.00 uur te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4.  

Aftellen tot KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro 
Heel de maand april staat in het teken van de eerste KoningsKanjer ooit: een nieuwe geldprijs met een hoogte van 36,7 miljoen euro. Wie er met de miljoenenprijs vandoor gaan, maakt de Postcode Loterij op zondag 1 mei bekend. Een week later, op 7 mei, barst het traditionele wijkfeest los. Naast de KoningsKanjer verdeelt de Loterij op 1 mei nog honderdduizenden andere prijzen door het hele land.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer