Zuid-Holland archive

Peter uit Aarlanderveen wint 147.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Zuid-Holland

Peter uit Aarlanderveen is de gelukkige winnaar van 147.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Peter alle kandidaten wist weg te spelen, speelde hij het finalespel en won dit mooie geldbedrag. Peter was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 2445 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

Inwoners Rotterdam winnen Miljoenenprijs van 4 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Zuid-Holland

Inwoners van Rotterdam konden het weekend feestelijk beginnen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste namelijk de winnaars van de Miljoenenprijs die is gevallen op postcode 3069 KM (Varenhof).

Lees meer

SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Voorhout

Zuid-Holland

Een grote verrassing voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2215 MJ (straat: Geraniumhof) in Voorhout. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met de cheques. In 2021 viel deze wijk ook al in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen verdeelden de inwoners die meespeelden met wijkcode 2215 de helft van de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro.  

Lees meer

Inwoners Rotterdam winnen samen 200.000 euro bij de Postcode Loterij

Zuid-Holland

Goed nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3073 JZ (straat: Salviahof) in Rotterdam. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars vandaag met de cheques.  

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 350.000 euro valt in Boskoop

Zuid-Holland

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2771 LG (straat: Kalmoes) in Boskoop. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met de cheques.

Lees meer

Inwoners Nieuwerkerk aan den IJssel winnen samen 275.000 euro bij de Postcode Loterij

Zuid-Holland

Goed nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2914 BK (straat: Kleefkruid) in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques. 

Lees meer

Ouderen samen in beweging tijdens KoningsKanjerspelen in Capelle aan de IJssel

Zuid-Holland

Groot feest in Capelle aan de IJssel! Daar stond vandaag voor bewoners van woonzorgcentrum Aafje (locatie Rozenburcht) volledig in het teken van beweging en oud-Hollandse spelen. De KoningsKanjerspelen zijn in aanloop naar de Nationale Beweegweek voor Ouderen (de OldStars VitaliteitsSpelen) in het leven geroepen om ouderen in beweging te brengen en met elkaar te verbinden. De KoningsKanjerSpelen zijn een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met de Postcode Loterij.

Lees meer

Inwoners Leiden winnen samen 175.000 euro bij Postcode Loterij

Zuid-Holland

Mooi nieuws voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2317 PC (straat: Poldermolen) in Leiden. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Vlaardingen in Zuid-Holland

Zuid-Holland

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3136 BL in Vlaardingen. Op die postcode is namelijk de eerste ton gevallen in de provincie Zuid-Holland. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Zuid-Holland een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.      

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 287.500 euro valt in Krimpen aan den IJssel

Zuid-Holland

Mooi nieuws voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2925 VB (straat: Lavendel) in Krimpen aan den IJssel. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.

Lees meer

Inwoners van Den Haag verdelen samen 137.500 euro bij Postcode Loterij

Zuid-Holland

Mooi nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2522 TS (Damasstraat) in Den Haag. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen dinsdag met de cheques.

Lees meer

Inwoners ’s-Gravenzande winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Zuid-Holland

Dat was lekker wakker worden voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2691 VC (Meidoornstraat) in ’s-Gravenzande. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Inwoners Hellevoetsluis winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Zuid-Holland

Dat was lekker wakker worden voor dertig deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3225 AG (straat: Garnaal) in Hellevoetsluis. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques. Begin dit jaar vielen inwoners van Hellevoetsluis ook al in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen viel de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro op postcode 3221 TA. 

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 725.000 euro valt in Hoogvliet Rotterdam

Zuid-Holland

Mooi nieuws voor zeventien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3191 HL (straat: Kribbinge) in Hoogvliet Rotterdam. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen vrijdag met de cheques.

Lees meer

Inwoners van Zwartewaal winnen samen 762.500 euro bij Postcode Loterij

Zuid-Holland

Mooi nieuws voor 22 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3238 XB (straat: Gootsehoek) in Zwartewaal. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen vrijdag met de cheques.

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 475.000 euro valt in Zoetermeer

Zuid-Holland

Mooi nieuws voor achttien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2716 CB (straat: Montferland) in Zoetermeer. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen donderdag met de cheques. Drie maanden geleden viel er ook al een grote prijs van de Postcode Loterij in Zoetermeer. Toen viel de PostcodeStraatprijs van 262.500 euro op postcode 2726 KZ.

Lees meer

Inwoners Bergschenhoek winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Zuid-Holland

Dat was lekker wakker worden voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2661 JS (straat: Rottekade) in Bergschenhoek. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Annemieke uit Middelharnis wint 259.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Zuid-Holland

Annemieke (40) uit Middelharnis is de gelukkige winnaar van 259.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die zojuist werd uitgezonden. Nadat Annemieke 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Annemieke was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3241 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

Yvonne uit Wateringen wint 51.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Zuid-Holland

Een enorme verrassing voor Yvonne (39) uit Wateringen. Zij is de gelukkige winnaar van 51.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Yvonne was de gelukkige en ging naar huis met een bedrag van 51.000 euro. Ook vakgenoot Jan (65) viel in de prijzen: hij won een splinternieuwe auto. Jan won de auto nadat een andere deelnemer – Hendrik uit Norg– de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Yvonne en Jan waren samen met 3 wijkgenoten uit postcodegebied 2291 in de studio aanwezig. 

Lees meer

Jeanet uit Middelharnis zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 116.000 euro

Zuid-Holland

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Jeanet (60) uit Middelharnis. Winston Gerschtanowitz mocht Jeanet verrassen met 116.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Gayle uit Uithoorn won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

Lees meer

Nelly uit Zwijndrecht wint 433.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Zuid-Holland

Nelly (54) uit Zwijndrecht is de gelukkige winnaar van 433.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden bij SBS6. Nadat Nelly 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Nelly was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3334 in de studio aanwezig.

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 250.000 euro valt in Den Hoorn

Zuid-Holland

Mooi nieuws voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2635 CK (straat: Lookwatering). Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met hun prijs.

Lees meer

Inwoners Leidschendam winnen samen 175.000 euro bij Postcode Loterij

Zuid-Holland

Mooi nieuws voor zes deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2261 XG (straat: Wildenborch). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met hun prijs.

Lees meer

Inwoners Zoetermeer winnen samen 262.500 euro bij Postcode Loterij

Zuid-Holland

Mooi nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2726 KZ (straat: Fidelioschouw). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars op gepaste afstand.

Lees meer