Noord-Holland archive

Gouden Bel levert Joyce uit Amsterdam 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Holland

Joyce uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Joyce met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 15 en won daarmee 50.000 euro. Joyce was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1107 in de studio aanwezig. 

Lees meer

Miljoenenprijs van Postcode Loterij valt in Uitgeest!

Noord-Holland

Een feestelijke zomeravond voor deelnemers van de Postcode Loterij in Uitgeest. Vanaf vanmorgen stond bij het gemeentehuis een klok die aftelde tot 18.00 uur. Honderden inwoners kwamen eind van de middag naar het plein om daar van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld te horen waar de Miljoenenprijs in hun dorp was gevallen. Een grote verrassing voor het plein vol winnaars!

Lees meer

Inwoners Bergen winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Noord-Holland

Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1861 ST (straat: Kloostertuin) in Bergen. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

Lees meer

Inwoners Abbenes winnen samen 325.000 euro bij de Postcode Loterij

Noord-Holland

Goed nieuws voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2157 LN (straat: Huigsloterdijk) in Abbenes. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars woensdag met de cheques.  

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 75.000 euro valt in Bussum

Noord-Holland

Mooi nieuws voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1406 LM (Bredelaan) in Bussum. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Haarlemmers winnen samen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Noord-Holland

Mooi nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2032 PC (Zuidpolderstraat) in Haarlem. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

1 miljoen euro van de Postcode Loterij valt in Callantsoog

Noord-Holland

Het jaar begint spetterend voor dertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1759 VB (straat: Sinckelsant) in Callantsoog. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars onlangs met de cheques. 

Lees meer

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Zaandam in Noord-Holland

Noord-Holland

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1501 ZV in Zaandam. Op die postcode is namelijk de eerste ton gevallen in de provincie Noord-Holland. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Noord-Holland een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.  

Lees meer

1 miljoen euro van de Postcode Loterij valt in Wieringerwaard

Noord-Holland

Een grote verrassing voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1766 JM (straat: Iepenlaan) in Wieringerwaard. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars met de cheques. 

Lees meer

Inwoners Zaandam winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Noord-Holland

 

Dat was lekker wakker worden voor 22 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1504 AP (straat: Kloosterven) in Zaandam. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld gisterochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Ard uit Heemstede sleept 52.678 euro in de wacht bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Noord-Holland

Ard uit Heemstede is de gelukkige winnaar van 52.678 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Vanavond was bij RTL 4 te zien hoe Ard het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Door alle vijftig tegenkandidaten weg te spelen, verzekerde Ard zich van een bedrag van 52.678 euro.

Lees meer

Inwoners van Amstelveen winnen samen 162.500 euro bij Postcode Loterij

Noord-Holland

Mooi nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1186 RS (straat: Logger) in Amstelveen. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen maandag met de cheques. Minder dan een jaar geleden viel er ook al een grote prijs van de Postcode Loterij in Amstelveen. Toen verdeelden de winnaars van postcode 1187 AL 1 miljoen euro.

Lees meer

Inwoners IJmuiden winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Noord-Holland

Dat was lekker wakker worden voor zeventien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1974 RH (straat: De Zandkuil) in IJmuiden. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Frans uit Beverwijk sleept 130.160 euro in de wacht bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Noord-Holland

Frans uit Beverwijk is de gelukkige winnaar van 130.160 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Vanavond was in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen bij RTL 4 te zien hoe Frans het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Door alle vijftig tegenkandidaten weg te spelen, verzekerde Frans zich van een bedrag van 130.160 euro.

Lees meer

Koos uit West-Graftdijk naar huis met 115.000 euro bij tv-show ‘Deal Or No Deal’

Noord-Holland

Koos uit West-Graftdijk is de gelukkige winnaar van 115.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ die vanavond werd uitgezonden bij RTL 5.

Lees meer

Rasquizzer Guido uit Amstelveen zorgt voor spectaculaire opening nieuw seizoen ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Noord-Holland

 

Guido uit Amstelveen is de gelukkige winnaar van 178.911 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Vanavond was in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bij RTL 4 te zien hoe Guido het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Zonder een escape in te zetten, wist hij alle 50 kandidaten weg te spelen. Zo verzekerde Guido zich van een bedrag van 178.911 euro. 

Lees meer

Jardo Stammeshaus (26) uit Amsterdam wint 100.000 euro in finale Postcode Lotteries Green Challenge 2021

Noord-Holland

Jardo Stammeshaus uit Amsterdam is met zijn groene startup Liion Power de winnaar van 100.000 euro in de finale van de Postcode Lotteries Green Challenge 2021. Tijdens de finale pitchten vijf groene startups hún oplossing om bij te dragen aan een duurzamere wereld. De internationale jury kende de hoofdprijs van 500.000 euro toe aan Isabella Palmgren uit Zweden die met Mimbly een technologie ontwikkelde die water in wasmachines recyclet, energie bespaart en microplastics uit het water filtert. Het Nederlandse Liion Power wist één van de overige finaleprijzen te bemachtigen voor de ‘Battery Life Extender’: een oplossing waarmee de batterijen in laadbare elektronica zoals een smartphone duurzaam worden opgeladen, waardoor de levensduur van de batterij en daarmee van het apparaat worden gemaximaliseerd.

Lees meer

Tina uit Velserbroek naar huis met 32.500 euro in tv-show Miljoenenjacht

Noord-Holland

Tina uit Velserbroek is de gelukkige winnaar van 32.500 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot zij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Tina zich van een bedrag van 32.500 euro. Eerder in de aflevering sleepte Tina al 500 euro in de wacht nadat Cor uit Velserbroek de vakprijs won. Tina was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 1991 in de studio aanwezig.

Lees meer

Annemarie uit Aalsmeer wint 182.500 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Noord-Holland

Annemarie (52) uit Aalsmeer is de gelukkige winnaar van 182.500 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die zojuist werd uitgezonden. Nadat Annemarie 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Annemarie was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 1431 in de studio aanwezig.

Lees meer

Uithoornse Gayle dubbel in de prijzen bij tv-show Miljoenenjacht

Noord-Holland

Het was een avond om nooit meer te vergeten voor Gayle (38) uit Uithoorn. In de halve finale van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ verzekerde zij zich al van het uitstapbedrag van 38.000 euro. Maar dat was nog niet alles! In het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’ sleepte Gayle namelijk ook nog eens een bedrag van 116.000 euro in de wacht. De Uithoornse, die met een totaalbedrag van 154.000 euro naar huis ging, was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 1422 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

Inwoners Zandvoort winnen samen 137.500 euro bij Postcode Loterij

Noord-Holland

Mooi nieuws voor zes deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2041 ND (A.J. van der Moolenstraat). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met hun prijs.

Lees meer

SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Amsterdam-Centrum

Noord-Holland

Een grote verrassing voor 22 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1018 BB (straat: Laagte Kadijk) in Amsterdam. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull reikte de cheques – op gepaste afstand – uit.

Lees meer

Meeste winnaars PostcodeStraatprijs helpen anderen met prijzengeld

Noord-Holland

Zo’n 60% van de PostcodeStraatprijs-winnaars helpt anderen met het prijzengeld. Dat blijkt uit onderzoek van de Postcode Loterij onder 378 van de ruim 1.500 Straatprijswinnaars van de afgelopen twee jaar. Ook verbouwen is populair: 38% van de winnaars geeft aan iets aan het huis te hebben verbouwd met het prijzengeld. De badkamer is bij 18% favoriet, de keuken bij 16% en het verduurzamen van de woning bij 15%. Slechts 10% van de winnaars gebruikte het geld voor een vakantie.

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 225.000 euro valt in Huizen

Noord-Holland

Mooi nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1277 BP (straat: Henri Dunantpark). Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikte onlangs de cheques – op gepaste afstand – uit.

Lees meer