Noord-Holland archive

348 winnaars uit Heemskerk verdelen 29,45 miljoen euro met elkaar

Noord-Holland

Een onvergetelijke middag voor inwoners van Heemskerk! Tijdens het wijkfeest maakte Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bekend dat de 348 deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (1961) per lot maximaal 67.946 euro winnen. Vijfentwintighonderd Heemskerkers dansten vol vreugde op melodieën van Samantha Steenwijk en Wolter Kroes en vierden de winst van de PostcodeKanjer van 29,45 miljoen euro met elkaar. 

Lees meer

PostcodeKanjer in Heemskerk: eerste reacties nieuwe miljonairs

Noord-Holland

Eerder vanavond werd bekendgemaakt dat de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro in Heemskerk is gevallen. Postcode Loterij ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull verrasten de winnaars vanavond met dit nieuws. Beelden van de feestelijke uitreiking waren vanavond vanaf 20.00 uur te zien in het programma ‘Beat The Champions VIPS’ bij RTL 4.

Lees meer

PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro valt in Heemskerk

Noord-Holland

Op nieuwjaarsdag kan de champagne nog een keer open voor iedereen die in de Postcode Loterij meespeelt met postcode 1961 GB in Heemskerk. Op die postcode is namelijk de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro gevallen. Dit nieuws werd zojuist door Postcode Loterij-ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull bekendgemaakt in het programma ‘RTL Boulevard’ bij RTL 4.

Lees meer

Tonnenregen van Postcode Loterij in Noord-Holland

Noord-Holland

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor vele deelnemers van de Postcode Loterij in de provincie Noord-Holland. Op vier postcodes is een ton gevallen van de Postcode Loterij. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook, YouTube, NU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs.

Lees meer

Inwoners Santpoort-Noord winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij Miljoenennacht

Noord-Holland

Dat was lekker wakker worden voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2071 EG in Santpoort-Noord. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Inwoners Zaandijk verdelen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij Miljoenennacht

Noord-Holland

Dat is lekker wakker worden voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1544 WN (Harpstraat) in Zaandijk. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van Postcode Loterij Miljoenennacht gevallen. De gelukkige winnaars werden vanochtend vroeg verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull.

Lees meer

Inwoners Lutjebroek winnen samen 150.000 euro bij de Postcode Loterij

Noord-Holland

Goed nieuws voor vier deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1614 MD (straat: Wijzend) in Lutjebroek. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars vrijdag 26 oktober met de cheques.

Lees meer

Wiebe en Tineke uit Texelse Den Burg zondagavond verrast met 214.000 euro

Noord-Holland

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Wiebe en Tineke uit Den Burg op Texel. Winston Gerschtanowitz mocht ze verrassen met maar liefst 214.000 euro! Wiebe nam een cheque van 107.000 euro in ontvangst omdat studiowinnaar Yvonne uit Eindhoven dit bedrag won in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Omdat ze de enige deelnemers zijn in postcode 1791LG en meespelen met meerdere loten, winnen ze ook de 107.000 euro die over de postcode wordt verdeeld.

Lees meer

Ruben uit Amsterdam wint 449.000 euro in Miljoenenjacht

Noord-Holland

Ruben uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van 449.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Ruben alle kandidaten wist weg te spelen, speelde hij het finalespel en won dit prachtige bedrag. Ruben was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1072 uitgenodigd in de studio. 

Lees meer

Gouden Bel levert Corrie uit Noord-Scharwoude 50.000 euro op bij Miljoenenjacht

Noord-Holland

Corrie uit Noord-Scharwoude is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Corrie met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 26 en won daarmee 50.000 euro. Corrie was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1723 in de studio aanwezig. 

Lees meer

Gouden Bel levert Joyce uit Amsterdam 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Holland

Joyce uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Joyce met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 15 en won daarmee 50.000 euro. Joyce was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1107 in de studio aanwezig. 

Lees meer

Miljoenenprijs van Postcode Loterij valt in Uitgeest!

Noord-Holland

Een feestelijke zomeravond voor deelnemers van de Postcode Loterij in Uitgeest. Vanaf vanmorgen stond bij het gemeentehuis een klok die aftelde tot 18.00 uur. Honderden inwoners kwamen eind van de middag naar het plein om daar van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld te horen waar de Miljoenenprijs in hun dorp was gevallen. Een grote verrassing voor het plein vol winnaars!

Lees meer

Inwoners Bergen winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Noord-Holland

Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1861 ST (straat: Kloostertuin) in Bergen. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

Lees meer

Inwoners Abbenes winnen samen 325.000 euro bij de Postcode Loterij

Noord-Holland

Goed nieuws voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2157 LN (straat: Huigsloterdijk) in Abbenes. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars woensdag met de cheques.  

Lees meer

PostcodeStraatprijs van 75.000 euro valt in Bussum

Noord-Holland

Mooi nieuws voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1406 LM (Bredelaan) in Bussum. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Haarlemmers winnen samen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Noord-Holland

Mooi nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2032 PC (Zuidpolderstraat) in Haarlem. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

1 miljoen euro van de Postcode Loterij valt in Callantsoog

Noord-Holland

Het jaar begint spetterend voor dertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1759 VB (straat: Sinckelsant) in Callantsoog. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars onlangs met de cheques. 

Lees meer

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Zaandam in Noord-Holland

Noord-Holland

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1501 ZV in Zaandam. Op die postcode is namelijk de eerste ton gevallen in de provincie Noord-Holland. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Noord-Holland een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.  

Lees meer

1 miljoen euro van de Postcode Loterij valt in Wieringerwaard

Noord-Holland

Een grote verrassing voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1766 JM (straat: Iepenlaan) in Wieringerwaard. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars met de cheques. 

Lees meer

Inwoners Zaandam winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Noord-Holland

 

Dat was lekker wakker worden voor 22 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1504 AP (straat: Kloosterven) in Zaandam. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld gisterochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Ard uit Heemstede sleept 52.678 euro in de wacht bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Noord-Holland

Ard uit Heemstede is de gelukkige winnaar van 52.678 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Vanavond was bij RTL 4 te zien hoe Ard het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Door alle vijftig tegenkandidaten weg te spelen, verzekerde Ard zich van een bedrag van 52.678 euro.

Lees meer

Inwoners van Amstelveen winnen samen 162.500 euro bij Postcode Loterij

Noord-Holland

Mooi nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1186 RS (straat: Logger) in Amstelveen. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen maandag met de cheques. Minder dan een jaar geleden viel er ook al een grote prijs van de Postcode Loterij in Amstelveen. Toen verdeelden de winnaars van postcode 1187 AL 1 miljoen euro.

Lees meer

Inwoners IJmuiden winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Noord-Holland

Dat was lekker wakker worden voor zeventien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1974 RH (straat: De Zandkuil) in IJmuiden. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

Lees meer

Frans uit Beverwijk sleept 130.160 euro in de wacht bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Noord-Holland

Frans uit Beverwijk is de gelukkige winnaar van 130.160 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Vanavond was in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen bij RTL 4 te zien hoe Frans het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Door alle vijftig tegenkandidaten weg te spelen, verzekerde Frans zich van een bedrag van 130.160 euro.

Lees meer