Inwoners van Hengelo winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Een grote verrassing voor veertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7557DE (Oude Postweg) in Hengelo. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars 17 oktober met de cheques.  

De veertien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 52.631 euro tot 105.263 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Vincent en Karin spelen mee met twee loten en winnen daarmee 105.263 euro. Ze reageren blij op het winnen van dit bedrag: "Wat geweldig! We willen het huis binnen opknappen dus dit komt heel goed uit. En we kunnen nu zonnepanelen kopen!"

Theo en dochter Jacqueline nemen een cheque van 52.631 euro in ontvangst. Theo is verrast en reageert: "We zijn hier erg blij mee. Ik zet het eerst op de bank en ga dan rustig nadenken wat ik ermee ga doen. Bedankt!" Op de vraag wat Ria met het geld gaat doen reageert ze: "Nu kan ik eindelijk een grote boom in de tuin laten omhakken." Waarop een andere buurman snel reageert: "Dan wil ik het brandhout wel!"

Sandra en Gideon weten wel raad met hun prijs: "We gaan het huis verbouwen en willen dan een mooie kookeiland in de keuken als 'fijnste plek' in het huis."

Uitreiking televisie
De uitreiking aan de winnaars van Hengelo is op 30 oktober vanaf 20.00 uur te zien in 'Eén tegen 50 bij RTL 4.  

Theo-en-Jacqueline-met-cheque-van-52.631-euro.jpg
Theo en Jacqueline met cheque van 52.631 euro | Jurgen Jacob Lodder
Vincent-en-Karin-winnen-105.263-euro.jpg
Vincent en Karin winnen 105.263 euro | Jurgen Jacob Lodder
Winnaar-van-de-SuperPostcodePrijs-in-Hengelo.jpg
Winnaar van de SuperPostcodePrijs in Hengelo | Jurgen Jacob Lodder
De-SuperPostcodePrijs-is-in-Hengelo-gevallen.jpg
De SuperPostcodePrijs is in Hengelo gevallen | Jurgen Jacob Lodder