Nieuws per provincie

Inwoners Gelderse Aalst winnen samen 225.000 euro bij de Postcode Loterij

Gelderland

Goed nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5308JR (straat: Koningin Emmastraat) in Aalst. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op dinsdag 10 januari met de cheques.

Lees meer

Inwoners Didam winnen samen 1.225.000 euro bij de Postcode Loterij

Gelderland

Goed nieuws voor maar liefst tweeëndertig deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6942 ME (straat: Haverveld) in Didam. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op dinsdag 10 januari met de cheques.

Lees meer

348 winnaars uit Heemskerk verdelen 29,45 miljoen euro met elkaar

Noord-Holland

Een onvergetelijke middag voor inwoners van Heemskerk! Tijdens het wijkfeest maakte Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bekend dat de 348 deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (1961) per lot maximaal 67.946 euro winnen. Vijfentwintighonderd Heemskerkers dansten vol vreugde op melodieën van Samantha Steenwijk en Wolter Kroes en vierden de winst van de PostcodeKanjer van 29,45 miljoen euro met elkaar. 

Lees meer

PostcodeKanjer in Heemskerk: eerste reacties nieuwe miljonairs

Noord-Holland

Eerder vanavond werd bekendgemaakt dat de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro in Heemskerk is gevallen. Postcode Loterij ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull verrasten de winnaars vanavond met dit nieuws. Beelden van de feestelijke uitreiking waren vanavond vanaf 20.00 uur te zien in het programma ‘Beat The Champions VIPS’ bij RTL 4.

Lees meer

PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro valt in Heemskerk

Noord-Holland

Op nieuwjaarsdag kan de champagne nog een keer open voor iedereen die in de Postcode Loterij meespeelt met postcode 1961 GB in Heemskerk. Op die postcode is namelijk de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro gevallen. Dit nieuws werd zojuist door Postcode Loterij-ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull bekendgemaakt in het programma ‘RTL Boulevard’ bij RTL 4.

Lees meer

Tonnenregen van Postcode Loterij in Noord-Brabant

Noord-Brabant

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor Postcode Loterij deelnemers in Noord-Brabant. Op drie postcodes is een ton gevallen van de Postcode Loterij. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook, Youtube, NU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs. 

 

Lees meer

Tonnenregen van Postcode Loterij in Noord-Holland

Noord-Holland

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor vele deelnemers van de Postcode Loterij in de provincie Noord-Holland. Op vier postcodes is een ton gevallen van de Postcode Loterij. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook, YouTube, NU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs.

Lees meer

Twee tonnen van Postcode Loterij in Friesland

Friesland

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor Postcode Loterij deelnemers in Leeuwarden en Heerenveen. Op postcodes 8925 JJ en 8442 GB is namelijk 100.000 euro van de Postcode Loterij gevallen. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook, YouTube, NU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs. 

Lees meer

Inwoners Rolde winnen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Drenthe

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor Postcode Loterij deelnemers die meespelen met postcode 9451 DC in Rolde. Hier is namelijk een ton gevallen van de Postcode Loterij. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook YouTube, NU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs.  

Lees meer

Drie tonnen van Postcode Loterij in provincie Gelderland

Gelderland

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor Postcode Loterij deelnemers in Gelderland. Op drie postcodes in die provincie is een ton gevallen. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook, YouTube, NU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs.

Lees meer

Twee tonnen van Postcode Loterij in Overijssel

Overijssel

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor Postcode Loterij deelnemers in Haaksbergen en Zwolle. Op twee postcodes in deze plaatsen is een ton gevallen. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook, YouTube, NU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs. 

Lees meer

Tonnenregen van Postcode Loterij in Limburg

Limburg

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor vele deelnemers van de Postcode Loterij in de provincie Limburg. Op vier postcodes is een ton gevallen van de Postcode Loterij. Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op FacebookYouTubeNU.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs.

Lees meer

  • ...