Nieuws per provincie

Wouter uit Groesbeek wint 21.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Gelderland

Wouter uit Groesbeek is de winnaar van 21.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Wouter alle kandidaten wist weg te spelen, speelde hij het finalespel en won dit geldbedrag. Wouter was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 6562 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

Bob uit Doetinchem valt in de prijzen in tv-show Miljoenenjacht

Gelderland

Bob uit Doetinchem is de gelukkige winnaar van 47.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Bob zich van 47.000 euro. Bob was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 7002 in de studio aanwezig. 

Lees meer

Thea uit Venlo wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Limburg

Thea uit Venlo is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Thea met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Thea was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5916 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Joyce uit Amsterdam 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Holland

Joyce uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Joyce met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 15 en won daarmee 50.000 euro. Joyce was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1107 in de studio aanwezig. 

Lees meer

Elder uit Woerden zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 21.000 euro

Utrecht

Een leuke verrassing op de zondagavond voor Elder uit Woerden. Winston Gerschtanowitz kwam bij Elder langs met 21.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Wouter uit Groesbeek won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Lees meer

Marc uit Eindhoven zondagavond uit bed gebeld door Winston Gerschtanowitz

Noord-Brabant

Een geweldige verrassing voor Marc uit Eindhoven. Hij lag al in bed toen zondagavond bij hem werd aangebeld. Winston Gerschtanowitz stond voor de deur en mocht hem verrassen met maar liefst 147.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Peter uit Aarlanderveen won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Lees meer

Peter uit Aarlanderveen wint 147.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Zuid-Holland

Peter uit Aarlanderveen is de gelukkige winnaar van 147.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Peter alle kandidaten wist weg te spelen, speelde hij het finalespel en won dit mooie geldbedrag. Peter was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 2445 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer

Thuiswinnaar Geert uit Dinxperlo wint 488.000 euro

Gelderland

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Geert uit Dinxperlo.  Winston Gerschtanowitz mocht hem verrassen met 488.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Bertha uit Ubbena won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Lees meer

Bertha uit Ubbena wint 488.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Drenthe

Bertha (61) uit Ubbena is de winnaar van 488.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Bertha alle kandidaten wist weg te spelen, speelde zij het finalespel en won dit fantastische geldbedrag. Bertha was samen met wijkgenoten uit postcodegebied 9492 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

  • ...