Carmen uit Groningen wint 211.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Carmen (25) uit Groningen is de gelukkige winnaar van 211.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Carmen alle kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Carmen was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 9718 in de studio. 

Carmen kijkt altijd naar Miljoenenjacht en speelde nu zelf het zenuwslopende finalespel. Ze was met haar vader in de studio aanwezig en is ontzettend blij met het gewonnen bedrag: “Ongelooflijk dat ik dit heb gewonnen! Ik heb nog een uitstaande studieschuld en mijn vriend heeft net een huis gekocht. Dit geld geeft mij veel mogelijkheden. Mijn droom is een reis naar Indonesië te maken. Mijn opa en oma komen daar vandaan en we zijn er al eens keer geweest. Dat was prachtig, mooi om met iedereen nog eens terug te gaan!”

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Een van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Carmen-uit-Groningen-wint-211.000-euro-in-het-finalespel-van-Postcode-Loterij-Miljoenenjacht.jpg
Carmen uit Groningen wint 211.000 euro in het finalespel van Postcode Loterij Miljoenenjacht

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer