Carmen uit Groningen wint 211.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Carmen (25) uit Groningen is de gelukkige winnaar van 211.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Carmen alle kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Carmen was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 9718 in de studio. 

Carmen kijkt altijd naar Miljoenenjacht en speelde nu zelf het zenuwslopende finalespel. Ze was met haar vader in de studio aanwezig en is ontzettend blij met het gewonnen bedrag: “Ongelooflijk dat ik dit heb gewonnen! Ik heb nog een uitstaande studieschuld en mijn vriend heeft net een huis gekocht. Dit geld geeft mij veel mogelijkheden. Mijn droom is een reis naar Indonesië te maken. Mijn opa en oma komen daar vandaan en we zijn er al eens keer geweest. Dat was prachtig, mooi om met iedereen nog eens terug te gaan!”

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Een van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Carmen-uit-Groningen-wint-211.000-euro-in-het-finalespel-van-Postcode-Loterij-Miljoenenjacht.jpg
Carmen uit Groningen wint 211.000 euro in het finalespel van Postcode Loterij Miljoenenjacht