Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Groningen

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9734 AN in Groningen. Op die postcode is namelijk de eerste ton van de provincie gevallen. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Groningen een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.     

Twee maanden geleden viel er ook al een postcode in Groningen in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen verdeelden twee gelukkige deelnemers die meespeelden met postcode 9732 KG de PostcodeStraatprijs van 75.000 euro met elkaar.  

PostcodeKanjer later vandaag bekend 
Vandaag maakt de Postcode Loterij bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro is gevallen. Wat dit jaar de winnende postcode is, maakt de Loterij vanavond tussen 20.00 en 21.38 uur bekend in ‘The Masked Singer’ bij RTL 4.  

Nog meer prijzen 
Ook na nieuwjaarsdag regent het prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Vanaf 3 januari maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar.