Saskia uit Hoogezand wint 10.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Saskia (64) uit Hoogezand is de winnaar van 10.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Saskia met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Tjeerd uit Lelystad – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Saskia was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 9602 in de studio aanwezig.

 

Saskia springt een gat in de lucht als zij hoort dat zij met 10.000 euro naar huis gaat: “Fantastisch! Ik ga het delen met mijn dochter.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.  

Hoofdprijs gaat naar inwoner Middelharnis
Een inwoner uit Middelharnis speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 259.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.