Gouden Bel levert Anita uit Grijpskerk 50.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

De 61-jarige Anita uit Grijpskerk is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Anita met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 7 en nam 50.000 euro mee naar huis. Ook vakgenoot Jan (72 jaar) viel in de prijzen: hij wint een splinternieuwe auto. Jan won de auto nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Jan ervoor om een koffer open te maken. Jan koos voor koffernummer 5 en dat bleek een prima keuze: in deze koffer bleek een gloednieuwe auto te zitten.

foto1-goudenbellevertanita61uitgrijpskerk50.000euroopbijtv-showmiljoenenjacht.jpg
Gouden Bel levert Anita (61) uit Grijpskerk 50.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht Foto: Roy Beusker

Anita is compleet overdonderd als zij hoort dat zij 50.000 euro mee naar huis neemt: "Heel leuk, ik ben zo verrast! Ik zou graag een oldtimer willen hebben."

Vakgenoot Jan gooit van blijdschap zijn handen in de lucht als hij hoort dat hij een auto heeft gewonnen: "Geweldig, bedankt!"

Hoofdprijs gaat naar inwoner Woerden
Een inwoner uit Woerden speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 150.000 euro.

‘De Gouden Bel’
De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.