Inwoners Zuidbroek winnen samen 225.000 euro bij Postcode Loterij

Mooi nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9636 GG (Brederodestraat) in Zuidbroek. Op hun postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars op gepaste afstand.

martzenenwimverrastmeteenpostcodestraatprijs-chequevan50.000euro.jpg
Martzen en Wim verrast met een PostcodeStraatprijs-cheque van 50.000 euro Foto: Jurgen Jacob Lodder

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (7 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. 

Martzen en Wim winnen 50.000 euro. De prijs komt goed van pas: "We zijn op dit moment bezig met de buitenkant van het huis. Nu hoeven we dit niet meer zelf te doen! Daarnaast willen we graag op vakantie."

Marchinus en Truus worden verrast met een cheque van 25.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: "We zijn net bezig met een nieuwe keuken, dus de prijs komt goed van pas! Misschien kunnen we de douche nu ook nog aanpakken, een mooie reis maken én iets leuks doen voor de kinderen en kleinkinderen."

PostcodeStraatprijs 
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.