1 miljoen euro van de Postcode Loterij valt in Veendam

Dat was lekker wakker worden voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9679 HH (Parklaan) in Scheemda. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

anneloreenalexanderwinnen125.000eurobijdepostcodeloterij.jpg
Annelore en Alexander winnen 125.000 euro bij de Postcode Loterij Foto: Jurgen Jacob Lodder

De vijf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 125.000 euro tot 375.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Martin en Manon worden verrast met een cheque van 375.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We gaan in ieder geval op vakantie!”

Annelore en Alexander winnen 125.000 euro. Zij reageren enthousiast: “We hebben een oude boerderij gekocht en die zijn we aan het opknappen. De prijs komt dus goed uit!”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan de inwoners van Veendam was gisteren te zien in ‘The Masked Singer Oud & Nieuw Special’ bij RTL 4.

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
Vandaag valt er ergens in Nederland de grootste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen euro. De winnende postcode wordt vanavond bekendgemaakt in het programma 'The Masked Singer Nieuwjaarsdag Special' vanaf 20.00 uur bij RTL 4. Naast de PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro, verdeelt de Loterij ook nog 60 tonnen door het hele land. De winnende postcodes worden tussen 15.00 en 20.00 uur elke 5 minuten live bekendgemaakt via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.

Nog meer prijzen  
Ook na nieuwjaarsdag regent het prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Vanaf 3 januari maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar. 

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer