Inwoners Tholen winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4691 LV in Tholen. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé verraste gisteren de gelukkige winnaars met de cheques.

nellywint111.111eurobijdepostcodeloterij.jpg
Nelly wint 111.111 euro bij de Postcode Loterij Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De acht deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 111.111 euro tot 222.222 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. 

Lysbeth wordt verrast met een cheque van 111.111 euro. Zij reageert blij: “We willen al vijf jaar verhuizen naar Portugal. Het is zo’n fantastisch land. In juli ga ik met pensioen, dus dan zou het kunnen!”

Ook Nelly wint 111.111 euro. Zij weet wel raad met haar geldprijs: “Ik wil graag een nieuwe badkamer of het huis uitbouwen!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

mers ontvangen allen een cheque van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. 

Luc en Saskia reageren blij verrast als zij horen dat zij 25.000 euro én een gloednieuwe auto winnen. De prijs komt goed van pas: "We zijn aan het sparen voor een camper!"

Kees en Diana weten wel raad met hun geldprijs: "We willen verduurzamen, dus we gaan het huis gasvrij maken!"

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars uit Middelburg is op 18 december vanaf 21.35 uur te zien in ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ bij RTL 4.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer