Inwoners Tholen winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4691 LV in Tholen. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé verraste gisteren de gelukkige winnaars met de cheques.

nellywint111.111eurobijdepostcodeloterij.jpg
Nelly wint 111.111 euro bij de Postcode Loterij Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De acht deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 111.111 euro tot 222.222 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. 

Lysbeth wordt verrast met een cheque van 111.111 euro. Zij reageert blij: “We willen al vijf jaar verhuizen naar Portugal. Het is zo’n fantastisch land. In juli ga ik met pensioen, dus dan zou het kunnen!”

Ook Nelly wint 111.111 euro. Zij weet wel raad met haar geldprijs: “Ik wil graag een nieuwe badkamer of het huis uitbouwen!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

mers ontvangen allen een cheque van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. 

Luc en Saskia reageren blij verrast als zij horen dat zij 25.000 euro én een gloednieuwe auto winnen. De prijs komt goed van pas: "We zijn aan het sparen voor een camper!"

Kees en Diana weten wel raad met hun geldprijs: "We willen verduurzamen, dus we gaan het huis gasvrij maken!"

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars uit Middelburg is op 18 december vanaf 21.35 uur te zien in ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ bij RTL 4.