Inwoners Scharendijke winnen samen 125.000 euro bij Postcode Loterij

Mooi nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4322 AE (straat: Baken). Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikte onlangs de cheques – op gepaste afstand – uit.

foto1annemarieenleeontvangenchequevan25.000eurovanpostcodeloterij-ambassadeurgastonstarreveld.jpg
Annemarie en Lee ontvangen cheque van 25.000 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De vijf inwoners van Scharendijke ontvangen allemaal een cheque van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Annemarie en Lee ontvangen een cheque van 25.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: "Er is een hoop aan het huis te doen dus deze prijs komt goed uit!"

Ook Bernd mag een cheque van 25.000 euro in ontvangst nemen. De prijs komt goed uit: "Dit hebben we nodig! We zijn het dak aan het repareren."

Wat gaat u doen met de Straatprijs van 25.000 euro?
De meeste winnaars (bijna 60%) van een PostcodeStraatprijs helpen een ander met het prijzengeld. Dat blijkt uit onderzoek van de Postcode Loterij onder 378 winnaars van de PostcodeStraatprijs van de afgelopen twee jaar. 38% verbouwde iets aan het huis. De badkamer is bij 18% favoriet, de keuken bij 16% en het verduurzamen van de woning bij 15%. Slechts 10% boekte een vakantie. Ook zonnepanelen, een camper, studie van de kinderen en vervroegd pensioen worden genoemd als eerste uitgaven na het winnen van de prijs.

PostcodeStraatprijs
In juli gaat Gaston weer op pad om 10 dagen lang élke dag PostcodeStraatprijzen uit te reiken tijdens de Straatprijs 10-daagse. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Tijdens de Straatprijs 10-daagse zal er ook 10 keer een gloednieuwe auto verloot worden onder de winnaars. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.