Inwoners Domburg winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4357 AK (Herenstraat) in Domburg. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars vandaag met de cheques.   

ankeenwimontvangeneenchequevan166.666eurovandepostcodeloterij.jpg
Anke en Wim ontvangen een cheque van 166.666 euro van de Postcode Loterij Foto: Jurgen Jacob Lodder

De vijf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 83.333 euro tot 333.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.   

Caro wordt verrast met een cheque van 333.333 euro. Zij reageert enthousiast: "Ik ga een groot feest voor de familie geven!"

Anke en Wim ontvangen een cheque van 166.666 euro. De prijs komt als geroepen: "We gaan verhuizen, dus deze prijs komt goed uit!"

Raymond wint 83.333 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: "We gaan met de hele familie op vakantie!"

Uitreiking televisie  
De uitreiking aan de winnaars van Domburg is op maandag 9 maart vanaf 10.00 uur te zien in 'Koffietijd' bij RTL 4.     

 

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer