Gouden Bel levert Kitty uit Hansweert 10.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

Kitty uit Hansweert is de gelukkige winnaar van 10.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Kitty met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 16 en nam de inhoud mee naar huis. Ook vakgenoot Marleny viel in de prijzen: zij won twee elektrische fietsen nadat een andere deelnemer – Annet uit Musselkanaal – de prijs zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Kitty en Marleny waren samen met 3 wijkgenoten uit postcodegebied 4417 in de studio aanwezig.

kittyuithansweertwint10.000eurobijtv-showmiljoenenjacht.jpg
Kitty uit Hansweert wint 10.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht Foto: Roy Beusker
marlenyuithansweertwinttweeelektrischefietsenbijtv-showmiljoenenjacht.jpg
Marleny uit Hansweert wint twee elektrische fietsen bij tv-show Miljoenenjacht Foto: Roy Beusker

 

Kitty reageert blij verrast als zij hoort dat zij 10.000 euro wint: “Ik ben er super blij mee! Ik weet nog niet wat ik met de prijs ga doen.”

Vakgenoot Marleny reageert enthousiast als zij hoort dat zij met twee elektrische fietsen naar huis gaat: “Een elektrische fiets lijkt me zo leuk! Mijn man krijgt de andere fiets.”

‘De Gouden Bel’
De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Musselkanaal
Een inwoner uit Musselkanaal speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 287.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.