Inwoners Venlo winnen 75.000 euro bij de Postcode Loterij

Goed nieuws voor drie deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5913EB (straat: Vinckenhofstraat) in Venlo. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques. Het regent prijzen in de provincie Limburg want de PostcodeStraatprijs viel ook in Merselo. Daar winnen dertien deelnemers van de Postcode Loterij samen een bedrag van 425.000 euro. 

De deelnemers uit Venlo winnen alle drie 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Kees en Doris weten wel raad met hun prijs: “Deze prijs komt goed van pas! We willen ons appartement opknappen.”

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking aan de winnaars uit Venlo is op 12 juni vanaf 20.00 uur te zien in 'Eén tegen 50' bij RTL 4.

Marianne krijgt de sleutels van haar BMW van Gaston Starreveld.jpg
Marianne krijgt de sleutels van haar BMW van Gaston Starreveld | Roy Beusker
Kees en Doris nemen een cheque in ontvangst van 25.000 euro.jpg
Kees en Doris nemen een cheque in ontvangst van 25.000 euro | Roy Beusker

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer