Frank uit Sittard wint 1 miljoen euro bij Postcode Loterij Miljoenennacht 

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro

Een grote verrassing voor Frank uit Sittard. Op zijn postcode 6131EZ in Sittard is de 1 miljoen euro van Postcode Loterij Miljoenennacht gevallen. Frank speelt als enige persoon mee met de winnende postcode en wint daarom het volledige bedrag van 1 miljoen euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste hem met de cheque.

 

Bij Postcode Loterij Miljoenennacht verdelen deelnemers die meespelen met de winnende postcode met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen. Frank speelde als enige mee met drie loten op postcode 6131EZ en won daarom 333.333 euro per lot. 

Frank is er ondersteboven van: 'Ongelofelijk! Zo'n groot bedrag had ik absoluut niet verwacht. Ik vind mijn werk heel leuk, maar misschien kan ik nu iets eerder stoppen met werken. En ik wil nieuwe kozijnen voor mijn appartement.'

Onderweg naar PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 16 oktober tot en met 26 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2023: hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 58,9 miljoen valt. Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.