Thea uit Venlo wint splinternieuwe auto bij tv-show  Miljoenenjacht

Thea uit Venlo is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Thea met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Thea was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5916 in de studio aanwezig.

Thea speelt al lang mee in de Postcode Loterij en reageerde blij verrast op het winnen van de nieuwe auto: "Ik vind hem prachtig, dank jullie wel!"

Inwoner Groesbeek speelde de finale
Een inwoner uit Groesbeek speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 21.000 euro.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6. 

Thea uit Venlo wint splinternieuwe auto in Miljoenenjacht.jpg
Thea uit Venlo wint splinternieuwe auto in Miljoenenjacht