Nationale Postcode Loterij - Algemeen

Michiel Verboven benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) Novamedia Postcode Lotteries

archive Algemeen

Michiel Verboven is per 1 juni 2020 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Novamedia, en daarmee tevens tot directeur van de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij). Met deze benoeming bestaat het bestuur, gevormd door Sigrid van Aken (voorzitter), Boudewijn Poelmann en Imme Rog, weer uit vier leden. Novamedia, een social enterprise, werkt vanuit haar missie om bij te dragen aan een betere wereld. Dat doet zij onder andere door, naast in Nederland, ook in het buitenland fondsen te werven door Postcode Loterijen op te zetten en te organiseren.

Lees meer

In gesprek met de nieuwe voorzitter van de Nationale Postcode Loterij, Sigrid van Aken

archive Algemeen

Sinds maart is zij de nieuwe ceo van social enterprise Novamedia. En in die hoedanigheid voorzitter van de directie van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen, waar de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij toe behoren. Begonnen als hoofd van de afdeling Goede Doelen, is zij al bijna twintig jaar actief in verschillende functies binnen de loterij. De laatste 7 jaar als lid van de directie, waarvan zij nu de voorzittershamer hanteert.

Lees meer

Boudewijn Poelmann draagt voorzitterschap over aan Sigrid van Aken

archive Algemeen

Boudewijn Poelmann draagt met ingang van maart 2020 de voorzittershamer over aan Sigrid van Aken. Zij wordt hiermee de nieuwe CEO van social enterprise Novamedia/Postcode Loterijen.

Lees meer

  • ...