Inwoners Steggerda winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Een geweldige verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8395 PJ in Steggerda. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

 

De zes deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 90.909 euro tot 272.727 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. 

Joachim en Joke spelen mee met twee loten en winnen 181.818 euro: 'We hebben twee dochters, dus daar gaan we iets leuks mee doen!'

Ook Peter weet wel raad met zijn prijs: 'We gaan verbouwen!'

Gerard en Jeltje zijn blij verrast met hun cheque van 181.818 euro: 'We zijn een nieuw huis aan het bouwen. Daar helpt deze prijs ontzettend bij.'

Uitreiking te zien op televisie

De uitreiking aan de winnaars uit Steggerda was te zien in het tv-programma All You Need Is Love op zaterdag 24 december bij RTL 4.

Onderweg naar PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro 

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 16 oktober tot en met 26 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2023: hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 58,9 miljoen valt. Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.