Inwoners Lelystad winnen 50.000 euro bij de Postcode Loterij

 

Goed nieuws voor 2 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8226 AK in Lelystad. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Beide deelnemers hebben een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Daarnaast werd onder de winnaars van deze Straatprijs ook een auto verloot.

Sacha en Jane winnen 25.000 euro en een nieuwe auto. Ze weten wel raad met de mooie geldprijs: ''We willen op vakantie naar de Filipijnen. Jane komt daar vandaan en is er al bijna 8 jaar niet geweest. Haar familie heeft hun dochtertje nog nooit gezien dus dat wordt een mooie reünie''.

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking aan de winnaars uit Lelystad is op 17 juli 2022 getoond in het programma 'Het Beste Antwoord' om 20:30 op SBS 6.

Sasha en Jane verrast met cheque van 25.000 euro en een nieuwe auto.jpg
Sasha en Jane verrast met cheque van 25.000 euro en een nieuwe auto. | Roy Beusker

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer