Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

 

Timothy is samen met zijn vrouw in de studio aanwezig en reageert verrast op dit nieuws: "Ja lekker. Fantastisch! Ik zei al tegen mijn vrouw dat de auto in koffer 4 zat en hij zat ook echt in koffer 4. Ik ga er voorzichtig mee rijden."

Nog meer geluk in vak Almere, want Adriana gaat naar huis met een jaar lang gratis boodschappen ter waarde van maar liefst 8.000 euro!

Hoofdprijs gaat naar inwoner Aarlanderveen
Een inwoner uit Aarlanderveen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 147.000 euro.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Timothy-uit-Almere-wint-nieuwe-auto-in-Miljoenenjacht.jpg
Timothy uit Almere wint nieuwe auto in Miljoenenjacht