Inwoners Dronten winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Een grote verrassing voor veertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8253 LJ (straat: Wijngaard) in Dronten. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

inwonersdrontenwinnensuperpostcodeprijsvan1miljoeneuro.jpg
Inwoners Dronten winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De veertien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 52.631 euro tot 157.894 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.  

Anton en Debbie worden verrast met een cheque van 52.631 euro. De prijs komt goed van pas: "We gaan over vier dagen verhuizen en we moeten nog een hoop verbouwen. Daarnaast gaan we trouwen in augustus dus deze prijs komt heel goed uit!" 

Ook Anita neemt een cheque van 52.631 euro in ontvangst. Zij weet wel raad met haar geldprijs: "Ik wil graag een verre reis maken naar een land met witte zandstranden!"

 

anitaontvangtchequevan52.631eurovanpostcodeloterij-ambassadeurcarolinetensen.jpg
Anita ontvangt cheque van 52.631 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden
antonendebbieverrastmeteensuperpostcodeprijs-chequevan52.631euro.jpg
Anton en Debbie verrast met een SuperPostcodePrijs-cheque van 52.631 euro Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer