Inwoners Dronten winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Een grote verrassing voor veertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8253 LJ (straat: Wijngaard) in Dronten. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

inwonersdrontenwinnensuperpostcodeprijsvan1miljoeneuro.jpg
Inwoners Dronten winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De veertien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 52.631 euro tot 157.894 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.  

Anton en Debbie worden verrast met een cheque van 52.631 euro. De prijs komt goed van pas: "We gaan over vier dagen verhuizen en we moeten nog een hoop verbouwen. Daarnaast gaan we trouwen in augustus dus deze prijs komt heel goed uit!" 

Ook Anita neemt een cheque van 52.631 euro in ontvangst. Zij weet wel raad met haar geldprijs: "Ik wil graag een verre reis maken naar een land met witte zandstranden!"

 

anitaontvangtchequevan52.631eurovanpostcodeloterij-ambassadeurcarolinetensen.jpg
Anita ontvangt cheque van 52.631 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden
antonendebbieverrastmeteensuperpostcodeprijs-chequevan52.631euro.jpg
Anton en Debbie verrast met een SuperPostcodePrijs-cheque van 52.631 euro Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden