Ellen uit Almere wint 32.700 euro in halve finale van tv-show Miljoenenjacht

Ellen uit Almere is de gelukkige winnaar van 32.700 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale besloot zij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Ellen zich van 32.700 euro. Ellen was samen met negenenveertig wijkgenoten uit wijkcode 1352 aanwezig in de studio.

Nog meer geluk in vak Almere! Harry is namelijk de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto. Linda de Mol maakte bekend dat Harry met de prijs naar huis ging, nadat Joël uit Middelburg de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

Harry is al jaren deelnemer in de Postcode Loterij en natuurlijk erg blij met deze prijs. Ook de kleur staat hem wel aan: "Donkergroen, wat een mooie kleur. Hartstikke bedankt!"

Hoofdprijs gaat naar inwoner Amsterdam
Een inwoner uit Amsterdam speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 449.000 euro.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Volgende week wordt de laatste aflevering van Miljoenenjacht van dit seizoen uitgezonden. Op zondag 16 oktober te zien vanaf 19.55 uur bij SBS6.

Harry-uit-Almere-wint-nieuwe-auto-in-Miljoenenjacht.jpg
Harry uit Almere wint nieuwe auto in Miljoenenjacht
Ellen-uit-Almere-wint-32.700-euro-in-Miljoenenjacht.jpg
Ellen uit Almere wint 32.700 euro in Miljoenenjacht