Inwoners Witteveen winnen samen 375.000 euro bij de Postcode Loterij

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9439 PC (straat: Mr. J.B. Kanweg) in Witteveen. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques. 

Inwoners Witteveen winnen Straatprijs.jpg
Inwoners Witteveen winnen PostcodeStraatprijs van 375.000 euro

 

De volgende bedragen zijn gewonnen:  

- 100.000 euro (1 winnaar) 
- 50.000 euro (2 winnaars) 
- 25.000 euro (7 winnaars) 

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.  

Gerard en Anneke worden blij verrast met een cheque van 25.000 euro. Zij kunnen hun geluk niet meer op. “Op dit moment is on huis helemaal zelfvoorzienend. Nu kunnen we ook nog een elektrische auto erbij kopen.

Annelies ontvangt niet alleen een cheque van 50.000 euro, ook wint zij een gloednieuwe BMW. Dubbel feest dus! Annelies: “Ons bootonderhoud kost veel geld, daar kunnen we de prijs dus goed voor gebruiken. Ook willen we deze zomer lekker op vakantie.

Uitreiking te zien op tv  
De uitreiking aan de winnaars uit Witteveen is op 18 april vanaf 10.00 uur te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4.  

Aftellen tot KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro
Heel de maand april staat in het teken van de eerste KoningsKanjer ooit: een nieuwe geldprijs met een hoogte van 36,7 miljoen euro. Wie er met de miljoenenprijs vandoor gaan, maakt de Postcode Loterij op zondag 1 mei bekend. Een week later, op 7 mei, barst het traditionele wijkfeest los. Naast de KoningsKanjer verdeelt de Loterij op 1 mei nog honderdduizenden andere prijzen door het hele land.

 

anneliesisontroerddoorprijs.jpg
Annelies verrast met een cheque van 50.000 euro en een gloednieuwe auto. Foto: Jurgen Jacob Lodder
gerardenannekeverrastdoorgaston.jpg
Gerard en Anneke verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met 25.000 euro. Foto: Jurgen Jacob Lodder

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer