Bertha uit Ubbena wint 488.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Bertha (61) uit Ubbena is de winnaar van 488.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Bertha alle kandidaten wist weg te spelen, speelde zij het finalespel en won dit fantastische geldbedrag. Bertha was samen met wijkgenoten uit postcodegebied 9492 uitgenodigd in de studio.

Bertha heeft een dochter van 28 en is sinds kort samen met gepensioneerde boer Sjoerd. Ze kijkt soms met haar dochter naar Miljoenenjacht en samen waren ze in de studio aanwezig. Ze werkt als woonbegeleider in een huis met jong dementerenden en jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Het zenuwslopende finalespel speelde Bertha met koffer 26.

Bertha speelde het 'Gouden Koffer Spel' vol enthousiasme en maakte een deal voor maar liefst 488.000 euro. Dat blijkt een goede deal want in haar eigen koffer 26 zat slechts 1.000 euro. Bertha is dolblij met dit prachtige bedrag: “Wat een geweldig bedrag! Ik wil graag een nieuwe keuken en een camper kopen, dit is toch geweldig?! Ook kan met dit bedrag de studieschuld van mijn dochter worden afbetaald en kan ik een dag minder gaan werken."

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Bertha wint in finale Miljoenenjacht 488.000 euro.jpg
Bertha wint in finale Miljoenenjacht 488.000 euro

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer