Bertha uit Ubbena wint 488.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Bertha (61) uit Ubbena is de winnaar van 488.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Bertha alle kandidaten wist weg te spelen, speelde zij het finalespel en won dit fantastische geldbedrag. Bertha was samen met wijkgenoten uit postcodegebied 9492 uitgenodigd in de studio.

Bertha heeft een dochter van 28 en is sinds kort samen met gepensioneerde boer Sjoerd. Ze kijkt soms met haar dochter naar Miljoenenjacht en samen waren ze in de studio aanwezig. Ze werkt als woonbegeleider in een huis met jong dementerenden en jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Het zenuwslopende finalespel speelde Bertha met koffer 26.

Bertha speelde het 'Gouden Koffer Spel' vol enthousiasme en maakte een deal voor maar liefst 488.000 euro. Dat blijkt een goede deal want in haar eigen koffer 26 zat slechts 1.000 euro. Bertha is dolblij met dit prachtige bedrag: “Wat een geweldig bedrag! Ik wil graag een nieuwe keuken en een camper kopen, dit is toch geweldig?! Ook kan met dit bedrag de studieschuld van mijn dochter worden afbetaald en kan ik een dag minder gaan werken."

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Bertha wint in finale Miljoenenjacht 488.000 euro.jpg
Bertha wint in finale Miljoenenjacht 488.000 euro