Yvonne uit Wateringen wint 51.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Een enorme verrassing voor Yvonne (39) uit Wateringen. Zij is de gelukkige winnaar van 51.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Yvonne was de gelukkige en ging naar huis met een bedrag van 51.000 euro. Ook vakgenoot Jan (65) viel in de prijzen: hij won een splinternieuwe auto. Jan won de auto nadat een andere deelnemer – Hendrik uit Norg– de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Yvonne en Jan waren samen met 3 wijkgenoten uit postcodegebied 2291 in de studio aanwezig. 

yvonneuitwateringenwint51.000eurobijtv-showmiljoenenjacht.jpg
Yvonne uit Wateringen wint 51.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht Foto: Roy Beusker Fotografie

 

Yvonne springt uit haar stoel van blijdschap als zij hoort dat zij met 51.000 euro naar huis gaat: “Ik had dit totaal niet verwacht. Het is heel veel geld. Ik hou van tuinieren, dus ik ga iets met de tuin doen!”

Ook Jan reageert enthousiast als hij hoort dat hij de winnaar is van een gloednieuwe auto. Hij gooit zijn handen in de lucht: “Fantastisch! Hij komt altijd van pas.”

Hoofdprijs gaat naar inwoner Aalsmeer
Een inwoner uit Aalsmeer speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 182.500 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.