SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Voorhout

Wijk opnieuw in de prijzen

Een grote verrassing voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2215 MJ (straat: Geraniumhof) in Voorhout. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met de cheques. In 2021 viel deze wijk ook al in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen verdeelden de inwoners die meespeelden met wijkcode 2215 de helft van de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro.  

De vijftien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 50.000 euro tot 150.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.  

Ernst en Sandra worden verrast met een cheque van 100.000 euro. Zij vielen anderhalf jaar geleden ook al in de prijzen: “We hebben het prijzengeld toen in een verbouwing gestoken. Inmiddels is de badkamer aan de beurt dus het komt goed van pas!”

Mark en Caby ontvangen een cheque van 50.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We gaan de tuin laten doen!’

Ook Anneke en John winnen 50.000 euro. Zij reageren enthousiast: “Geweldig! Toen de PostcodeKanjer in 2021 bij ons in de wijk was gevallen, hebben we wat kleine dingen gekocht voor in het huis. Met dit mooie bedrag kunnen we eindelijk naar Amerika!”

Inwoners Voorhout worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met 1 miljoen euro.jpg
Inwoners Voorhout verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met 1 miljoen euro

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer