Peter uit Aarlanderveen wint 147.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Peter uit Aarlanderveen is de gelukkige winnaar van 147.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Peter alle kandidaten wist weg te spelen, speelde hij het finalespel en won dit mooie geldbedrag. Peter was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 2445 uitgenodigd in de studio. 

Peter is getrouwd met Anne en van beroep vrachtwagenchauffeur. Hij was in de studio aanwezig met zijn beste vriend Martijn, die hij kent van de vrijwillige brandweer. Peter speelde het finalespel met koffer 19. Volgens Martijn heeft hij nooit geluk met spelletjes, maar dat tegendeel is nu bewezen. Hij sluit namelijk een deal met de bank en gaat naar huis met 147.000 euro: "Het is een heleboel geld. De verbouwing van ons huis is na vier jaar nog niet afgerond en we hebben een auto van twintig jaar oud die aan vervanging toe is."

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Peter-wint-147.000-euro-in-Miljoenenjacht.jpg
Peter wint 147.000 euro in Miljoenenjacht