Nelly uit Zwijndrecht wint 433.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Nelly (54) uit Zwijndrecht is de gelukkige winnaar van 433.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden bij SBS6. Nadat Nelly 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Nelly was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3334 in de studio aanwezig.

nellyuitzwijndrechtwint433.000eurobijtv-showmiljoenenjacht..jpg
Nelly uit Zwijndrecht wint 433.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker Fotografie

 

Nelly, moeder van drie kinderen en 31 jaar samen met Pieter, droomde voorafgaand aan haar Miljoenenjacht-avontuur van een vakantiehuis aan het strand in Zeeland, waar ze graag met haar familie komt. Die droom lijkt dankzij haar slimme spelwijze werkelijkheid te kunnen worden. In overleg met haar zoon Martijn, die als introducé met haar mee was, besloot Nelly de gouden koffers in de vorm van een M te openen. Een speelwijze die haar uiteindelijk een bod van 233.000 euro opleverde. Nelly ging niet akkoord en besloot nog een laatste gok te wagen. En die laatste gok was de juiste keuze: deze leverde Nelly namelijk een bedrag van 433.000 euro op. Nelly: “Het vakantiehuis in Zeeland is in zicht. Het is heel onwerkelijk.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer