Jeanet uit Middelharnis zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 116.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Jeanet (60) uit Middelharnis. Winston Gerschtanowitz mocht Jeanet verrassen met 116.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Gayle uit Uithoorn won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

jeanetuitmiddelharniszondagavonddoorwinstongerschtanowitzverrastmet116.000euro.jpg
Jeanet uit Middelharnis zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 116.000 euro Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De 60-jarige Jeanet zat samen met haar hond op de bank toen Winston aanbelde. Zij was net terug van haar werk: "Ik werk al 13,5 jaar in de zorg. Dat is mijn roeping. Ik word gelukkig van andere mensen helpen." Op de vraag of Jeanet nog wensen heeft, antwoordt zij: "Een nieuwe inrichting!" Als Winston het bedrag van 116.000 euro onthult, reageert Jeanet overdonderd: "Dat is nogal een bedrag. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Geweldig!"

Ook buren uit Middelharnis winnen mee
Jeanet ontvangt dit geldbedrag omdat Gayle uit Uithoorn dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Jeanet uit Middelharnis was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 3241 GS (Secretaris Nijghstraat) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 13 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 6.105 euro tot 18.315 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Omdat Jeanet met drie loten meespeelt, wint zij naast het studiobedrag ook nog eens een bedrag van 12.210 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ 
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer