Inwoners Rotterdam winnen Miljoenenprijs van 4 miljoen euro bij de Postcode Loterij 

Inwoners van Rotterdam konden het weekend feestelijk beginnen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste namelijk de winnaars van de Miljoenenprijs die is gevallen op postcode 3069 KM (Varenhof).

Drieëndertig winnaars namen vrijdagmiddag cheques van 55.555 euro (dertig winnaars) tot 111.111 euro (drie winnaars) in ontvangst. Deze gelukkige winnaars verdelen met elkaar de helft van de Miljoenenprijs (2 miljoen euro).

John en zijn vrouw namen een cheque van 55.555 euro in ontvangst: "We zijn zestig jaar getrouwd en willen de bruiloft graag uitgebreid vieren met de kinderen uit Amerika. Wat geweldig dat we dit meemaken!"

Cor en zijn vrouw werden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld: “Dit is fantastisch! We willen graag de inrichting van ons huis veranderen. Mijn vrouw kan nu haar zus in Zweden weer eens opzoeken. Wegens gezondheidsredenen kan ze niet meer naar Nederland komen en hebben ze elkaar al vier jaar niet gezien."

Ook buurtgenoten vallen in de prijzen
Niet alleen Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met de winnende postcode vallen in de prijzen. Ook hun meespelende buurtgenoten waarvan de postcode begint met 3069, delen mee. Zij winnen 455 euro per lot met het maximaal aantal gespaarde Kanjerpunten. Het winnen van de prijs werd vrijdagmiddag in de wijk door de winnaars en een brassband gevierd.

De uitreiking aan de winnaars in Rotterdam is te zien in: Het Beste Antwoord op zondag 14 augustus om 20.30 uur op SBS6.

Volgende maand wordt alweer ergens een Miljoenenprijs van 4 miljoen euro verdeeld. Deze prijs zit in de trekking van juli en wordt op 31 juli getrokken. 

Verdeling van de prijs
Hoeveel iedere winnende deelnemer wint is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelt in 2022, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor deze prijs hebben deelnemers maximaal 70 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

Winnaars-van-de-Miljoenenprijs-in-Rotterdam.jpg
Winnaars van de Miljoenenprijs in Rotterdam | Jurgen Jacob Lodder
Vrouw-van-John-met-cheque-van-55.555-euro.jpg
Vrouw van John met cheque van 55.555 euro | Jurgen Jacob Lodder
Cor-en-zijn-vrouw-met-cheque-van-55.555-euro.jpg
Cor en zijn vrouw met cheque van 55.555 euro | Jurgen Jacob Lodder

Gerelateerde artikelen

Marc uit Eindhoven zondagavond uit bed gebeld door Winston Gerschtanowitz

Noord-Brabant

Een geweldige verrassing voor Marc uit Eindhoven. Hij lag al in bed toen zondagavond bij hem werd aangebeld. Winston Gerschtanowitz stond voor de deur en mocht hem verrassen met maar liefst 147.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Peter uit Aarlanderveen won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Lees meer

Peter uit Aarlanderveen wint 147.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Zuid-Holland

Peter uit Aarlanderveen is de gelukkige winnaar van 147.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Peter alle kandidaten wist weg te spelen, speelde hij het finalespel en won dit mooie geldbedrag. Peter was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 2445 uitgenodigd in de studio.

Lees meer

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer