Inwoners Spijkenisse verdelen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij Miljoenennacht. Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro. 

Dat is lekker wakker worden voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3208 AG in Spijkenisse. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van Postcode Loterij Miljoenennacht gevallen. De gelukkige winnaars werden vanochtend vroeg, live in De 538 Ochtend, verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld en Radio 538-dj Dylan Boet.

De acht deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 90.909 euro tot 272.727 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. 

Daphne en Richard spelen mee met een lot. Live in De 538 Ochtend ontvingen zij 90.909 euro en zijn ‘superblij’. Daphne: ‘We gaan een fiets kopen en lekker op vakantie naar New York.’

Ook Cor en Wil hebben genoeg dromen met hun prijs: ‘We hebben nu een stukje pensioen en we zouden wel een vakantiehuisje in Spanje willen kopen. En naar Disney met de kleinkinderen.’

Onderweg naar PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 16 oktober tot en met 26 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2023: hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 58,9 miljoen valt. Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. 

 

 

 

Cor en Wil winnen 90.909 euro tijdens Postcode Loterij Miljoenennacht

 

Inwoners Spijkenisse winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij Miljoenennacht