Inwoners Rotterdam winnen samen 200.000 euro bij de Postcode Loterij 

Goed nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3073 JZ (straat: Salviahof) in Rotterdam. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars vandaag met de cheques.  

Parwaiz en Robina winnen 25.000 euro én een gloednieuwe auto .jpg
Parwaiz en Robina winnen 25.000 euro én een gloednieuwe auto bij de Postcode Loterij

 

De volgende bedragen zijn gewonnen: 
- 50.000 euro (3 winnaars)
- 25.000 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. 

Gerard wordt verrast met een cheque van 25.000 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: “Ik ga op vakantie naar mijn geboorteland Curaçao!”

Parwaiz en Robina winnen 25.000 euro én een gloednieuwe auto. Parwaiz reageert blij verrast: “Ik wilde graag een auto kopen voor mijn vrouw en die winnen we nu!”

Uitreiking te zien op tv 
De uitreiking aan de winnaars uit Rotterdam is op 22 mei vanaf 20.00 uur te zien in ‘Eén tegen 50’ bij RTL 4.   

 

Gerard ontvangt een cheque van 25.000 euro van ambassadeur Gaston.jpg
Gerard ontvangt cheque van 25.000 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer