Inwoners ’s-Gravenzande winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Dat was lekker wakker worden voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2691 VC (Meidoornstraat) in ’s-Gravenzande. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

foto1-sylviaencees.jpg
Sylvia en Cees uit ’s-Gravenzande winnen 230.769 euro bij de Postcode Loterij Foto: Jurgen Jacob Lodder

 

De negen deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 76.923 euro tot 230.769 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Sylvia en Cees winnen 230.769 euro: “Dit kunnen we mooi gebruiken voor ons pensioen. Wat een heerlijk gevoel!”

Dirk en Leni ontvangen een cheque van 76.923 euro: “Kan ik eindelijk een elektrische fiets kopen! En we zijn 40 jaar getrouwd volgend jaar, dus we kunnen een mooi feestje geven.”

Leo en Nel werden verrast met 153.846 euro: “Fantastisch! We willen dolgraag een tweedehands camper kopen. Dan gaan we daarmee een mooi rondje Schotland rijden!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.