SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Hoef en Haag

Een grote verrassing voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4125 RM in Hoef en Haag. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz bracht onlangs het feestelijke nieuws middels een videogesprek.  

postcodeloterij-ambassadeurwinstongerschtanowitzverrastwinnaarsuithoefenhaagmiddelseenvideogesprek.png
SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Hoef en Haag

 

De negen deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 100.000 euro tot 200.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.  

Danny wordt verrast met een cheque van 200.000 euro. Hij is compleet overdonderd: “Hier word ik stil van. We gaan het geld gebruiken om onze zolder te verbouwen.”

Said wint 100.000 euro en reageert blij verrast: “Dit bedrag overvalt mij enorm! We gaan hier zeker iets goeds mee doen voor de kinderen.”

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars uit Hoef en Haag was 30 mei te zien in 'Eén tegen 50' op RTL 4.  

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer