PostcodeStraatprijs van 300.000 euro valt in Utrecht

Mooi nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3544 NE (straat: Westlandsetuin) in Utrecht. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op gepaste afstand.

mariekeennielsuitutrechtwinnen50.000euroeneengloednieuweautobijdepostcodeloterij.jpg
Marieke en Niels uit Utrecht winnen 50.000 euro en een gloednieuwe auto bij de Postcode Loterij Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (5 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.  

Marieke en Niels zijn verrast met een cheque van 50.000 euro én een gloednieuwe auto. Zij hebben een grote wens: "We willen heel graag op vakantie naar Amerika."

Robin wint 25.000 euro en weet wel raad met zijn geldprijs: "Ik wil graag windsurfen in Australië!"

Uitzending televisie
De uitzending van de uitreiking aan de winnaars uit Utrecht is op 4 oktober te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

PostcodeStraatprijs 
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt. 

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer