Floris uit Amersfoort wint 12.479 euro bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Floris (37) uit Amersfoort is de gelukkige winnaar van 12.479 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Zondagavond was bij RTL 4 te zien hoe Floris het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. De tv-quiz had dit keer een bijzonder spelverloop: Floris speelde met zijn laatste escape de negentien resterende kandidaten weg. Hierdoor sleepte hij alsnog een bedrag van 12.479 euro in de wacht.

florisuitamersfoortwint12.479eurobijlsquopostcodeloterijeeacutentegen50rsquo.jpg
Floris uit Amersfoort wint 12.479 euro bij ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ Foto: Jurgen Jacob Lodder

 

Floris blikt terug op zijn avontuur: “Wat een verrassing! Ik had nooit verwacht dat ik met mijn laatste escape de laatste negentien tegenspelers weg zou spelen. In de eerste instantie dacht ik dat ik met niks of met een hoog bedrag naar huis zou gaan, maar dit spelverloop had ik zeker niet zien aankomen. Ik was blij dat ik de escape had ingezet, want ik wist het antwoord echt niet. Uiteindelijk ging ik toch met een mooi bedrag naar huis! Ik weet nog niet wat ik met de prijs ga doen. Daar ga ik nog rustig over nadenken.”

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en wordt al 20 jaar gepresenteerd door Caroline Tensen. In 'Postcode Loterij Eén tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag. ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is een aangepaste versie van kennisquiz 'Postcode Loterij Eén tegen 100' waarin rekening is gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom COVID-19.

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 6 juni elke zondagavond te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer