Elder uit Woerden zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 21.000 euro

Een leuke verrassing op de zondagavond voor Elder uit Woerden. Winston Gerschtanowitz kwam bij Elder langs met 21.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Wouter uit Groesbeek won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. 

 

Elder zat met zijn vrouw naar Miljoenenjacht te kijken toen de jarige Winston met cheque en taart bij hun huis aanbelde. Ze kijken altijd samen naar de spelshow en herkenden de straat al op televisie. Ze reageren enthousiast op het winnen van deze prijs: "We zijn hartstikke blij met dit bedrag. Wat een feestelijke manier om het pensioen van Elder in te luiden!"

Ook buren uit Woerden winnen mee  

Elder ontvangt dit geldbedrag omdat Wouter uit Groesbeek dit bedrag in de finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht won. Een deelnemer van de Postcode Loterij wint hetzelfde bedrag thuis. Elder uit Woerden was deze keer de gelukkige en hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 3445TC meespeelt met de Postcode Loterij verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit acht inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 2.333 euro tot 4.666 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht  

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6. 

Elder-uit-Woerden-met-cheque-van-21.000-euro.jpg
Elder uit Woerden met cheque van 21.000 euro