Dubbel geluk: PostcodeStraatprijs valt twee keer in Utrecht

Mooi nieuws voor Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met 3571 XW (Rumkelaan) of met postcode 3524 DK (straat: Appennijnen) in Utrecht. Op die postcodes is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De zes deelnemers die meespelen met postcode 3571 XW verdelen samen 225.000 euro. De vier deelnemers die meespelen met postcode 3524 DK verdelen samen 100.000 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bracht onlangs het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

postcodeloterij-ambassadeurgastonstarreveldverrastwinnaarsmiddelseenvideogesprek.-2.jpeg
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast winnaars middels een videogesprek

 

PostcodeStraatprijs in 3571 XW
De volgende bedragen zijn gewonnen op postcode 3571 XW:
- 50.000 euro (3 winnaars)
- 25.000 euro (3 winnaars)
Een van de winnaars ging er tevens met een nieuwe auto vandoor.

Marijke (67) is één van de gelukkige winnaars van 25.000 euro en reageert blij verrast: “Ik ben wel toe aan een nieuwe auto!”

Ook buurtgenoot John (71) gaat met zijn prijs van 50.000 euro voor een nieuwe auto: “Ik wil graag een nieuwe auto kopen, een échte mooie. Dit is een mooi startbedrag.”

PostcodeStraatprijs in 3524 DK
De vier deelnemers die meespelen met postcode 3524 DK werden ieder verrast met een cheque van 25.000 euro. Onder de winnaars is tevens een auto verloot.

De 29-jarige Floris wint 25.000 euro én een gloednieuwe auto. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: “Wow, wat vet! Ik kan het niet bevatten. Ik wil graag een motor kopen.”

Ook Carin (56) werd verrast met een cheque van 25.000 euro. Zij reageert blij verrast: “Mijn man en ik zijn bezig met het bouwen van een resort in Indonesië. Deze prijs kunnen we goed gebruiken!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer