PostcodeStraatprijs van 300.000 euro valt in Nijverdal

Mooi nieuws voor 12 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7441 CD (Noetselerweg) in Nijverdal. Op deze postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars onlangs middels een videogesprek.

postcodeloterij-ambassadeurgastonstarreveldverrastwinnaarsmiddelseenvideogesprek.-2.jpeg
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast winnaars middels een videogesprek

 

De volgende bedragen zijn gewonnen:  
- 50.000 euro (1 winnaar) 
- 25.000 euro (9 winnaars) 
- 12.500 euro (2 winnaars) 

Hennie en Gerda worden verrast met een cheque van 25.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “Dat wordt kiezen tussen een nieuwe keuken of een nieuwe camper! Waarschijnlijk zal het een nieuwe camper worden. Dat is nog een grote wens van ons.”

Tanja wint 25.000 euro én een gloednieuwe auto. Zij reageert blij verrast: “We hebben een lekkende auto, dus deze nieuwe auto komt als geroepen! We gaan onze geldprijs besteden aan een nieuwe oprit.”

Nico werd verrast met een cheque van 50.000 euro en gaat ook voor een nieuwe oprit: “We hebben net een verbouwing afgerond en willen nog een nieuwe oprit. Met dit bedrag moet dat vast en zeker lukken!”

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars uit Nijverdal is op 6 juni vanaf 20.00 uur te zien in 'Eén tegen 50' op RTL 4.  

PostcodeStraatprijs 
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt. 

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer