PostcodeStraatprijs van 300.000 euro valt in Nijverdal

Mooi nieuws voor 12 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7441 CD (Noetselerweg) in Nijverdal. Op deze postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars onlangs middels een videogesprek.

postcodeloterij-ambassadeurgastonstarreveldverrastwinnaarsmiddelseenvideogesprek.-2.jpeg
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast winnaars middels een videogesprek

 

De volgende bedragen zijn gewonnen:  
- 50.000 euro (1 winnaar) 
- 25.000 euro (9 winnaars) 
- 12.500 euro (2 winnaars) 

Hennie en Gerda worden verrast met een cheque van 25.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “Dat wordt kiezen tussen een nieuwe keuken of een nieuwe camper! Waarschijnlijk zal het een nieuwe camper worden. Dat is nog een grote wens van ons.”

Tanja wint 25.000 euro én een gloednieuwe auto. Zij reageert blij verrast: “We hebben een lekkende auto, dus deze nieuwe auto komt als geroepen! We gaan onze geldprijs besteden aan een nieuwe oprit.”

Nico werd verrast met een cheque van 50.000 euro en gaat ook voor een nieuwe oprit: “We hebben net een verbouwing afgerond en willen nog een nieuwe oprit. Met dit bedrag moet dat vast en zeker lukken!”

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars uit Nijverdal is op 6 juni vanaf 20.00 uur te zien in 'Eén tegen 50' op RTL 4.  

PostcodeStraatprijs 
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.