Nico uit Steenwijk wint 104.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Nico (34) uit Steenwijk is de gelukkige winnaar van 104.000 euro in de laatste aflevering van dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die zojuist werd uitgezonden. Nadat Nico 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Ook vakgenoot Chris (70) viel in de prijzen. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Chris was de gelukkige en ging naar huis met een bedrag van 46.000 euro. Nico en Chris waren samen met 3 wijkgenoten uit postcodegebied 8333 uitgenodigd in de studio.

nicouitsteenwijkwint104.000eurobijtv-showmiljoenenjacht.jpg
Nico uit Steenwijk wint 104.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht Foto: Roy Beusker

 

Nico, melkrijder en vader van twee kinderen, is samen met zijn vrouw naar de studio gekomen. Hij speelt het finalespel met koffer 19: “Ik heb de geboortedata van ons gezin bij elkaar opgeteld en gedeeld door vier. Dan kom ik op 19, dus daar ga ik mee spelen.”

Op de vraag of Nico nog dromen heeft, antwoordt hij: “Mijn vrouw is vanuit Vietnam voor mij naar Nederland gekomen. We willen graag een reis naar Vietnam maken, zodat zij haar familie weer kan zien. Daarnaast willen we een dakkapel.”

Het ‘Gouden Koffer Spel’ begint niet voorspoedig voor Nico: in de eerste koffer die hij openmaakt, zit de vijf miljoen euro. Uiteindelijk weet Nico er alsnog een bedrag van 104.000 euro uit te slepen. En dat bleek een goede deal, want in zijn koffer 19 zat slechts 5 euro.

Ook vakgenoot Chris viel in de prijzen. Hij gooit zijn handen in de lucht als hij hoort dat hij met een bedrag van 46.000 euro naar huis gaat. Hij reageert compleet overdonderd: "Ik ben er sprakeloos van. Geweldig!"

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Kanjerprijs van 10 miljoen euro valt in Nuenen
In de laatste uitzending van dit najaar seizoen van Miljoenenjacht was te zien hoe Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz inwoners van Nuenen verraste met de Kanjerprijs van 10 miljoen euro.

 

Gerelateerde artikelen

Manon uit Loon op Zand wint 28.000 euro bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Een enorme verrassing voor Manon uit Loon op Zand. Zij is de gelukkige winnaar van 28.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de kandidaten op de tribune. Manon was deze keer de gelukkige. Zij was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5175 in de studio aanwezig.

Lees meer

Gouden Bel levert Rianne uit Oploo 50.000 euro op bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Noord-Brabant

Rianne uit Oploo is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Rianne met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 5 en won daarmee 50.000 euro. Rianne was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5841 in de studio aanwezig.

Lees meer

Timothy uit Almere wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Flevoland

Timothy uit Almere is de gelukkige winnaar van een nieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Timothy met de prijs naar huis ging, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Timothy was met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1317 in de studio aanwezig.

Lees meer